2777
2789
عنوان

مامانا بچم تب داره

119 بازدید | 27 پست

بروفن شیش ساعتی دارم میدم الان یه ساعت دیگ مونده ب شیش ساعت ک دوبارع بدم تب داره هنوز چیکار کنم من ؟ بدم بهش یا صبرکنم وقتش بشع 

چهارشنبه واکسن ۱۸ ماهگی زدم همچنان تب داره پایین نمیاد همراهش سرفه هم گرفته با استفراغ سرفه قبلا نداشت از بعد واکسن اینجوری شده

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شیاف استامینوفن بزن اگه داری

میتونی الانم پروفن رو بدی

ولی کلا استامینوفن بدی همیشه بهتره تا پروفن. درسته پروفن قوی تره ولی وقتی بزرگ بشه زخم گوارشی میگیره. استامینوفن کم خطر و بهتره.

توی بدنش سرماخوردگی داشتهدستمال نم دار بذار پیشونیشپیاز بذار کف پاش

قبلش سالم بود احتمالا داشته تو بدنش🥺

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
شیاف استامینوفن بزن اگه داریمیتونی الانم پروفن رو بدیولی کلا استامینوفن بدی همیشه بهتره تا پروفن. در ...

اره جانم شیاف داره ولی دیشب ک براش گذاشتم تبش پایین نیومده بود مجبورا بروفن دادم تبش اومد پایین

اخی الاهی

پاشویه میتونی بکنی عزیزم فقط آب ولرم ر به گرم باشه بچه نترسه توخواب 

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
اگه تب داره یه پارچه خیس کن پاشوره کن قرص رو به موقع بده خطر داره زود بدی

ارع تب داره خیلی 

تو یک تشت آب نمک بریز پاهاشو چند دقیقه بذار تو آب آب دیگ خیلی سرد نباشه

باشه جانم