2777
2789
عنوان

الهی بمیرم واسه دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1181 بازدید | 82 پست
قلم بینی چیه؟ همین پوآر که مخاط بینی رو تمیز میکنن باهاش؟ داره اما بینیش کیپ نیست که چطور بگم خلط دا ...

بالا گفتم

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وای نگو منم دست تنهااااا دارم دو تا پسرمو بزرگ می کنم پیر و روانی شدم آرزو مونده به دلم یک روز دست ب ...

خب منم همینم بیا بغلم عزیزه من

مردم از بی کسی

ی بار تشد بگم الان زنگ بزنم مامانم بگه بیا ناهار

همش میگه شکم گرسنتون میارین برام همیشه هم دست پر میرم دست رو دلم نزار

حامله بودم ویار بد نگفت مامان بیا این غذا بخور داشتم از بی غذایی میمردم چقد شوهرم غذای بیرون بخره با این قیمتد و کیفیت کم

تا خودم پا شدم ی چیزی پختم

نگو از بی کسی از دست تنهایی

یه صلوات بفرستین برا خوب شدن حالم  کاربری دست ۳ نفره.لایک نکنین قربون دستاتون  
من بیام کمکت 🥲

عزیزممممممم چقدر مهربون 🥲🥲💕

من خعیلی تنهام

همسرم ۶ صبح میره سرکار تا ۷ شب وقتی بیاد غذا میخوره و جنازس از خستگی

مامانم دیابت داره و وزنش بالاست و چشماش خون ریزی داره و تنگی کانال نخاعی داره و مشکل قلبی و .... نمیتونه کمک کنه خواهرام همه ازدواج کردن بچه دارن و سرکار میرن مادرشوهری که واحد پایینمه اما نوه اولش عزیزتره و کمکی نمیکنه و اخ و پیف میکنه ک مریضم نکنید خودمم که ۲ روز دیگه کم میارم و مریض میشم 

بله عزیزم

عزیزمممم 

مامان آرمی هستین خوشبحال دختر خانم زیباتون

هدف من بزرگترین شیطان شدن است. تمام کسانی که مرا به اینجا رساندند همگی مرا میخواهند، اما مدتی دیگر همگی زیر فرمان من خواهند بود ...ایتاچی اوچیها..‌.

چطور؟ شما هم هستی؟

البته که آرمی ام 

امضاتون شعار پسرا بود متوجه شدم

هدف من بزرگترین شیطان شدن است. تمام کسانی که مرا به اینجا رساندند همگی مرا میخواهند، اما مدتی دیگر همگی زیر فرمان من خواهند بود ...ایتاچی اوچیها..‌.

دختر دو ساله منم دیشب تا صبح تو تب سوخت و منم جیگرم باهاش سوختاصلا داروها ارومش نکرده بودن.

یادش بخیر ماها بچه بودیم اصلا این همه مریضی نبود هوووووف انشالله این روزا بگذرن

عزیزمممم مامان آرمی هستین خوشبحال دختر خانم زیباتون

مرسی عزیزم بوراهه  

قبل مامان شدن کیپاپر و کیدرامر شدم و ادامه دادم  واسم خیلی وایب خوبی داره و زندگیمو پر معناتر و شادتر کرده

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم
منم پسرم سه سالشه مریضه منم اقدام بودم سر این موضوع پشیمون شدم

خیلی سخته ولی اگر بتونی بیاری که عالی میشه اما تمام خودت رو دیگه باید وقف بچه ها کنی

اگر بچت اذیت کن نیست و ارومه بیار حتما مریضی که همیشه هست گلم کاریش نمیشه کرد

عزیزممممممم چقدر مهربون 🥲🥲💕من خعیلی تنهامهمسرم ۶ صبح میره سرکار تا ۷ شب وقتی بیاد غذا میخوره و جن ...

قوی باش. من۳قلو دارم و تنهام‌ .شوهرم از صبح تا۱۲شب سرکار بود. اگر من میتونم تو هم میتونی♥️♥️🩵🩵🩵

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
عزیزم منم تو غدبت تنهام،الان ذهن بچه هم خسته شده دست بکش پشتش باهاش آروم آروم حرف بزن از خاطرات بچگی ...

وای من اگر باهاش حرف بزنم بعد ۲ دیقه میگه دیگه خوابم نمیاد بریم تو حال بشینیم 🤣🤣🤣🤣

مرسی عزیزم بوراهه قبل مامان شدن کیپاپر و کیدرامر شدم و ادامه دادم واسم خیلی وایب خوبی داره و زندگی ...

چقدر هم زیبا چقدرم عالی

همیشه سر زنده و شاد باشید 💜

بایستون توی بی تی اس کیه ؟ یا اوتی سون هستین؟