2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پزشکی که همه قبول نمیشن.

سلام خوب هستین من پایه نهمم فردا امتحان مطالعات دارم حالم خوب نیست ممکنه گند بزنم امتحان ترم اول هستش یعنی تاثیر میزاره رو انتخاب رشتم ؟ یعنی مهمه حالم بده وقتی به این جنبش فکر میکنم ۰🥲💔

شکستم درست بریدم قبول ! 😔❤️‍🩹 

سلام خوب هستین من پایه نهمم فردا امتحان مطالعات دارم حالم خوب نیست ممکنه گند بزنم امتحان ترم اول هست ...

غیبت کن بعد برگه گواهی پزشکی ببر نمره نوبت دومت میزارن

سلام خوب هستین من پایه نهمم فردا امتحان مطالعات دارم حالم خوب نیست ممکنه گند بزنم امتحان ترم اول هست ...

تاثیر رو که میزاره اما واقعا عزیزم سن شما به این سایت نمیخوره وقتتو تلف نکن درس بخون بعدا حسرت نخوری  این سال ها هیچوقت برنمیگرده که تو دوباره بشی ۱۴ ۱۵ ساله

تاثیر رو که میزاره اما واقعا عزیزم سن شما به این سایت نمیخوره وقتتو تلف نکن درس بخون بعدا حسرت نخوری ...

ای خدا یعنی من ترم دو جبران کنم بازم رو انتخاب رشتم تاثیر میزاره این کلمه الان دست خودم نیست سرم خیلی درده خوب 💔🥲من وقتی اینطوریم نمیتونم درست بخونم و گند میزنم 

میدونم من از سایت فقط چون آدمای بزرگتر دبیرستانی توش هست سوالی پیش میاد میپرسم حسرت همینه که قراره گند بخوره فردا

شکستم درست بریدم قبول ! 😔❤️‍🩹 

راضی هستی از فرهنگیان؟به اینم علاقه ندارم شغل خشکیه

نه اتفاقا خیلی قشنگه 

اوایل ناراحت بودم اما هرچی میگذره میفهمم تو این رشته حالم بهتره دانشگاه فرهنگیان با همه دانشگاه ها فرق داره آدماش خیلی با شخصیتن هرکسی اونجا نیست همه گزینش شده ایم حوی استادا 

به همه چی اهمیت میدن اخلاق و معنویت و کیفت تدریس و غذا و امکانات 

خیلی خوبه هرچی بگم کمه