2777
2789
عنوان

شوهرم گف سنت بالاتر بود بهتر بود😑

154 بازدید | 11 پست

من ۲۳ سالگیم عقد کردم، الانم ۲۵سالمه باردارم، شوهرمم ۳۳سالش

امشب با دوستش تلفنی حرف میزد که میخاد ازدواج کنه بهش گف سعی کن بالای ۲۵ باشه، مثلا ۲۷_۲۸

قطع کرد بهش گفتم خب چرا اینطور گفتی،، مگه من زیر ۲۵بودم چی شد،، گف نازت زیاد بود و هست هنوز تجربه نداری، نمیتونی با مشکلات درست رفتار کنی

این درحالیه که من همه تلاشمو میکنم واسه زندگیم،، با همه شرایطشم سعی کردم کنار بیام

فقط بارداریم چون بدنم ضعیفه سخت شده و یکم اعصابم بهم ریختس

واقعا حق من شنیدن این نبود😞😞

ناناحت نشو نینی گناه داره  بگو تو ک سنت زیاده عقلت زیاده شعور داشتی اینو ب من نمیگفتی ک ناراحتم کنی پس بدون توام سن عقلیت کمه هنوز

لَم نُخلَق لنُرضی الخَلْق.♥️خلق نشدیم که خلق رو راضی کنیم.♥️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ناناحت نشو نینی گناه داره بگو تو ک سنت زیاده عقلت زیاده شعور داشتی اینو ب من نمیگفتی ک ناراحتم کنی ...

این حرفایی که اینجا نوشتمو گفتم، گفتم من همه تلاشمو میکنم برا زندگیمون،، متاسفانه تو نمیفهمی

دقیقا حرفشو درک میکنن با پوست و جون حسش کردم کاش شوهرم یکم عاقلتر از خودم بود متاسفانه هم سنیم

خب چه شما چه شوهر من اینو باید قبل ازدواج در نظر میگرفتین، الان اینا رو گفتن چه فایده داره

این حرفایی که اینجا نوشتمو گفتم، گفتم من همه تلاشمو میکنم برا زندگیمون،، متاسفانه تو نمیفهمی

عب نداره منم شوهرم چندبار ب من میگف بچه ای نمیفمی منم فق میگفتم باشه تو بزرگی خوبی همین😂😂

لَم نُخلَق لنُرضی الخَلْق.♥️خلق نشدیم که خلق رو راضی کنیم.♥️

خب چه شما چه شوهر من اینو باید قبل ازدواج در نظر میگرفتین، الان اینا رو گفتن چه فایده داره

من از اول با سنمون مشکل داشتم به خانواده ها و حتی خودش گفتم اهمیت ندادن متاسفانه و خرم کردن الان تو مشکلات داره خودشو نشون میده پختگی لازم و نداره اصلا 

لایک نکن جان دل 

عب نداره منم شوهرم چندبار ب من میگف بچه ای نمیفمی منم فق میگفتم باشه تو بزرگی خوبی همین😂😂

آره، حیف که آدم اینقد برا بچه و...  عذاب میکشه

تهش که قرار نیس کسی بفهمه چیا کشیدی،زبونشونم دو متر دراز میشه تازه

عزیز دلم خودتو ناراحت نکن و اتفاقا سر وقتش بهشمتلک اینو بنداز که تو سنی ازت گذشته من خیلیم جوونم و سرحالو زیبا باید یه پدر جوونتر برای بچم میداشتم میترسم پسفردا مردم فکر کنن پدر بزرگشی……..

حالا با این صراحت نه

اما شوهرت اعتماد بنفس نداره زن جوان گرفته و دست پیش میگیره پس نیوفته شما انگار زیادی ساده ای

عزیز دلم خودتو ناراحت نکن و اتفاقا سر وقتش بهشمتلک اینو بنداز که تو سنی ازت گذشته من خیلیم جوونم و س ...

یبار اینجوری جوابشو بدی دیگه باهات دهن ب دهن نمیشع….

حالا دعوا راه نندازیاااا خیلی اروم حرفتو بزن و رد شو…..

زن هرچی حاضر جوابتر موفقتر…