2777
2789
عنوان

فکروخیال خیانت راحتم نمیزاره😔

84 بازدید | 11 پست

منونامزدم که از هم جداشده بودیم دوباره برگشتیم به هم

من این مدت باچندنفر آشنا شدم ولی تو رابطه نرفتم،اونم‌همینطور بعد توگوشیش هم‌بهم نشون داد که مطمئن بشم درحد چت های معمولی بوده و حتی بیرون هم نرفتن اون تایمی که باهم بودیمم یکبار تو گوشیش دیدم واسه یه دختره ازاین بلاگرا دایرکت داده نوشته  چهره ت انرژی خوبی بهم میده و ازاین حرفا!!!!

ازاون روز رفته رو مخم دودیقه انلایت باشه میگم داره بایکی چت میکنه😔توروخدابگین من چیکارکنم اعتمادم بهش مثل قبل بشه؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم شرایطتون مثل هم بوده پس فراموشش کن

از شدت فکرو خیال احساس میکنم مغزم له شده و درد میکنه

بخدا دست خودم نیست😔

بهش بگن همکلاسیا و دوستای دختر دوره ی دانشگاهشو انفالو کنه و باهاشون هیچ حرفی نزنه زیاده رویه یاحق دارم؟

از شدت فکرو خیال احساس میکنم مغزم له شده و درد میکنهبخدا دست خودم نیست😔بهش بگن همکلاسیا و دوستای دخ ...

زیاده عزیزم نکن اینجوری خب😕

ببین اگه فکر میکنی خیلی این افکار داره اذیتت میکنه حتما حتما با مشاور صحبت کن

به خودش چیزی نگو

زیاده عزیزم نکن اینجوری خب😕ببین اگه فکر میکنی خیلی این افکار داره اذیتت میکنه حتما حتما با مشاور صح ...

مرسی از راهنماییت عزیزم🙏🧡

اره واقعا نیاز به مشاوره دارم ولی متاسفانه الان پولشو ندارم🤦‍♀️یکم شرایطم‌بهترشه حتتتتتتما میرم

مرسی از راهنماییت عزیزم🙏🧡اره واقعا نیاز به مشاوره دارم ولی متاسفانه الان پولشو ندارم🤦‍♀️یکم شرایط ...

خواهش میکنم عزیزم💕

خیلی واجبه حتما در اولین فرصت برو به نامزدتم فشار نیار تا زمانی که با مشاور صحبت کنی