2777
2789
عنوان

کیاباجاریشون باهم باردار شدن

193 بازدید | 24 پست

اصلا دوست ندارم باهم باردار باشیم(به خاطر مقایسه) ولی اون اقدامه وهنوز باردارنشپه نمی‌دونم صبرکنم باردارشهذبعد اقدام کنم یان

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من بیچاره 

هر بار که باردار شدم دقیقا تا گفتم یا خواهرشوهرم باردار شد یا جاریم 

الان بچه ی اولم با بچه ی خواهرشوهرم ۶ماه فاصله دارن و بچه ی دومم با بچه ی جاریم ۶ماه فاصله داره😅😅😅

من هر دو بچمو تقریبا با خواهر شوهرم باهم باردار شدیم مقایسه که همیشهههه هست ولی خداروشکر بچه های من از همه نظر بهترن از بچه های خواهر شوهرم وگرنه رسما دهنمو سرویس میکردن با مقایسه کردن ولی الان نمیتونن😁

بله عکس پروف خودمم 🥰😚   زشتی دنیا به خاطر وجود آدمای بد نیست ! به خاطر سکوت آدمای خوبه ...  ️

من اقدام به بارداری کردم باردار شدم بعد نمیخاستم تا سه ماهگی به خانواده شوهرم چی ی بگم یهو اونا گفتن جاریم بارداره و سه ماهشه من اصلا خبر نداشتم که اونم قصد بارداری داره منم هنوز یک ماهم نشده بود مجبور شدم منم گفتم باردارم چون دوسنداشتم فکر کنن از حسادت با اون رفتم باردار شدم 

بچه هامون دو ماه فرقشونه من بارداری اولم بود اون دوم مقایسه بینشون حتما هست ولی ما سالی یکی دو بار بیشتر همو نمیبینیم 

کاربری سوم