2777
2789
عنوان

کیاباجاریشون باهم باردار شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 24 پست
دفیقا منمالانم ک سومی رو باردارم جاریم عیر مستقیم گفت ک اونم میخاد حامله بشه😑

سالم بیاد بغلت انشالله و عاقبت بخیر بشن بچهات 

ببخشید یاد جاری خودم افتادم😂😂😂😂😂 اخه این چیزا که مسابقه نیست اما چون همش جاریم میترسه من بچه بیارم و اون جا بمونه همش میگه من بعد این بچم بازم میخوام 

و‌ همش دنبال اینه بدونه من کی پریود میشم تا چک کنه حامله ام یا نه چون تو یه ساختمونیم😡🔫

من دوم اون اول

ببین بی جاری همیشه حسادت هست

الانم که شما متوجه بارداری ایشون هستی

چرا می خوای اقدام کنی؟ بچت چن سالشه؟

می خوای اقدام کنی بکن ولی خب همه میگن دیگه از حسودیش بوده ..حالا یا شما یا ایشون ...

بعدشم در آینده مطمئن باش مقایسه میشن‌ باهم

من الان به هیچ وجه‌ دلم می نخواد جاریم بفهمه اقدامم. چون می دونم آنقدر داغون و حسوده که سریع خودشو می رسونه

حتی مشاورم بهم گفت تا ۵ ۶ ماه به کسی نگو

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببین بی جاری همیشه حسادت هستالانم که شما متوجه بارداری ایشون هستیچرا می خوای اقدام کنی؟ بچت چن سالشه ...

باردار نیست ک عزیزم ادامه حامله نشده منم نمی‌دونم صبرکنم حامله شده زایمان کنه یااقدام کنم سرزمین چیزا بدم میاد یک

ارطرفیم دوست ندارن بچه هام فاصله سنیشون زیادباشه

بچم ۳سالشه

جالبه بعد بچه دوم من، اون دو بار حامله شد ولی من اصلا برام مهم نبود، ولی اون چشم نداره ببینه

من که جاریم یه پسر ۱۲ساله داره‌...ولی همیشه و به همه گفته بچه دوم نمی تونم بیارم چون فامیلیم ۹۰ ۸۰ درصد ناقص🫤ولی دوروغ گفتههه‌

مطمئنمم‌ باردار شم اونم میشههه‌ حالا من بچه اولمه‌

ولی کلا خیلی حسوده به همه چی آدم چشم داره

باردار نیست ک عزیزم ادامه حامله نشده منم نمی‌دونم صبرکنم حامله شده زایمان کنه یااقدام کنم سرزمین چیز ...

نمی دونم بخدا هرچی خودت دوست داری...به خودت نگاه کن..آمادگی زایمان و بارداری داری...دوتا بچه کوچیک خیلی سخته نگه داریشون‌