2777
2789

مثلا بامادرشوهر،جاری،ابجیم باهرکی حرفم میشه حتی اگه اون صدرصدمقصرباشه بازم من عذاب وجدان میگیرم میگم کاش سکوت میکردم کاش من کوتاه میومدم پشیمون حسرت غصه الانم بایکی بحثم شدهمین حال رو دارم نگیدکه فقط من اینجورم؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه ولی اونجا که عذاب وجدان گرفتی یاد کاراشون بیوفت سر ۳ ماه چنان نفرت پیدا میکنی از طرف مقابلت که حد نداره

چرا باید بقیه مارو‌اذیت کنن باهاشون برخورد کنیم اخرشم خودمون اذیت شیم 

‏در‌ من خری به گل نشسته.

خب بحثتون سر چی بوده ؟

توی هر بحث اول ببینید بحث سر چی بوده ؟با ارزش بوده؟

اصلا اون شخص براتون چقدر باارزش بوذه؟

و واقعا چقدر اون مقصره و چقدر شما 

نیازی نیست شیر آب رو باز کنید رو خودتون واقع بین باشید 

منم این طوری هستم تراپیستم میگه خشم جرئت مندانه لازمه بعضی آدما رو باید نشوند سر جاشون

چقدر جالب خشم جرات مندانه 

میشه یکم درباره این مسئله بگید و اینکه درباره تراپی بنظرتون تراپی براتون جواب داده؟

خب بحثتون سر چی بوده ؟توی هر بحث اول ببینید بحث سر چی بوده ؟با ارزش بوده؟اصلا اون شخص براتون چقدر با ...

ازاول که مرورمیکنم میبینم من دنبال جنگ ودرگیری نبودم خودش بحث کرد تارسیدبه اینجاوتوهین کردولی دست خودم نیست میگم چرا ناراحتش کردم 

چقدر جالب خشم جرات مندانه میشه یکم درباره این مسئله بگید و اینکه درباره تراپی بنظرتون تراپی براتون ج ...

ببینین همه آدمایی که ما باهاشون طرفین سلامت روانی بالایی که ندارن مثلا خیلی هاشون خودشیفته هستن و میخوان به حقوق ما تجاوز کنن!

درسته من و شما که حواس مون به بقیه هست سخته واسه مون بپذیریم یه عده واقعا بقیه به کتف شونم نیست ولی حقیقت همینه، پس باید چی کار کرد؟ سکوت کردن باعث پیشروی آدمای بی ملاحظه میشه.

رفتار درست قاطعانه مشخص کردن حد و مرز این آدماست چه طوری با خشم جرئت مندانه که یه خشم کاملا آگاهانه و تحت کنترل هست و با خشمی که بر اساس هیجانات لحظه ای و بی فکر هست متفاوته

بله تراپی عالی بوده واسم

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿