2777
2789
مطابق ماده 53 قانون حمایت از خانواده، ترک نفقه از سوی زوج جرم محسوب می شود. بیرون راندن زن از منزل ت ...

تامین مسکن جزو نفقه حساب نمیشه هر سایتی اینو نوشته و شما کپی کردی اشتباهه نفقه یک مبلغی هست که دادگاه تعیین میکنه به حساب همسر برای گذران زندگی باید ریخته بشه که مبلغش هم خیلی کمه !

گذشته از اینا مردی که خانومش را بیرون میکنه حتما قصد طلاق دادنش را داره و همون روزی که بیرونش کرده فردا صبح اگه درخواست طلاق بده نفقه هم قطع میشه و بهش تعلق نمیگیره

ولی خب این جرمی که نوشتی مجازاتش چیه ؟ میبینی هیچ مجازاتی در مقابلش برای مرد نوشته نشده 

ضمنا اثبات این جرم با دادگاه هست اونی که گفتی درجا زنگ بزن پلیس ، پلیس هیچ کاری ازش ساخته نیست چون باید از نظر کارشناس دادگستری گفته بشه که آیا ترک نفقه بوده یا نبوده

هرچیز که در جُستن آنی = آنی ( مولانا رومی )  - مهندس کامپیوتر گرایش نرم افزار - سوال برنامه نویسی در خصوصی پرسیده شود

تامین مسکن جزو نفقه حساب نمیشه هر سایتی اینو نوشته و شما کپی کردی اشتباهه نفقه یک مبلغی هست که دادگا ...

من برات ماده فانونی آوردم شماهم طبق ماده قانون براحرفت داری ریپلاکن وگرنه 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخراج زوجه از خانه توسط زوج ، عواقب حقوقی و کیفری در پی دارد . به لحاظ حقوقی ، زن می تواند به دلیل ع ...

از سایتا کپی کردید متاسفانه اشتباهه

ترک نفقه خودش هیچ نوع مجازاتی نداره چه برسه اخراج از منزل که جزو نفقه حساب نمیشه

بیخیال بشید این حرفا رو برو فردا از دفتر قضایی بپرس زنگ بزن همین الان از 110 بپرس 

اراجیف کپی شده از سایتا رو باور میکنید دیگه این حرفا رو میزنین

هرچیز که در جُستن آنی = آنی ( مولانا رومی )  - مهندس کامپیوتر گرایش نرم افزار - سوال برنامه نویسی در خصوصی پرسیده شود

کلمه هری اول شما گفتی مگه تاپیک برای شما بود؟واقعا خیلی بی ادبی

چیشد با ادب شدی نی نی یار تگ کردم تو تاپیکت ؟ به من میگفتی فلان فلان الان چیشد یهو میگی شما !! اگ میدونستم انقدر ترسویی اصلا باهات حرف نمیزدم

من برات ماده فانونی آوردم شماهم طبق ماده قانون براحرفت داری ریپلاکن وگرنه

قانونی که نوشتی متنش این نیست دستکاری کردید متن دقیقش تو نت هست 

وگرنه چی ؟ 

چیشد با ادب شدی نی نی یار تگ کردم تو تاپیکت ؟ به من میگفتی فلان فلان الان چیشد یهو میگی شما !! اگ می ...

چی میگی برای خودت به همه میپری

نی نی یار جواب امثال شمارو ندیم تاصبح تگکن 

هرکاری دلت میخواد بکنه

قانونی که نوشتی متنش این نیست دستکاری کردید متن دقیقش تو نت هست وگرنه چی ؟

اسکرین  میزارم عکسومیشه دستکاری کرد؟؟

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

از سایتا کپی کردید متاسفانه اشتباههترک نفقه خودش هیچ نوع مجازاتی نداره چه برسه اخراج از منزل که جزو ...

ببین منم بلدم مثل شماحرف بدون سندبزنم اما خوشم نمیاد ازبحث باشما الانم از10تاسایت ونظروکلای مختلفومیخوای برات بذارم ؟؟؟

اسکرین میزارم عکسومیشه دستکاری کرد؟؟

عکس نیاز نیست سایتی که شما رفتی ازش خوندی معتبره ؟ الان من میتونم برای یک ماده چند سایت بیارم که هرکدوم یه چیزی اضافه کردن اکثرا هم کار وکیل وکلاست که برای کسب درآمد اینا رو مینویسند

ماده 53 اولا فقط برای روابط زناشویی نیست شامل پدرمادر طرف حتی فرزند طرف میشه و میگه در صورت استطاعت مالی نفقه ی اونا برعهده ی شماست

این چه ربطی به این داره که زن طرف به زور بگه باید تو خونه ی تو بمونم ؟ فکر کنم شما نفقه را متوجه نشدی دوباره میگم

نفقه یک مبلغ هست که ماهانه تعیین میشه و به حساب زن واریز میشود

اگر زن در منزل شوهر باشه و شوهر خورد و خوراک و لباس و مسکن را تامین بکنه نیازی نیست این نفقه را پرداخت بکنه 

حالا متوجه شدی نفقه یعنی چی ؟  یا بازم توضیح بدم ؟

اصل متن ماده 53 هم دقیقا همینه

یعنی شوهر باید نفقه بپردازه ، حالا اگر دوست نداره تو منزل خودش باشه دادگاه تعیین میکنه مثلا ماهی دو میلیون تومن بزن به حساب زنت 

ولی اینکه مالکیت ملک و خونه طرف رو ازش بگیرن و ... همش کشکه چنین قانونی نیست اقا مالک خونش باشه حق داره همه رو بیرون بکنه چون قانون هم اینه میگه که هر شخصی توی ملک خودش میتونه هر شخصی را حتی پدر مادر فرزند همسر را بیرون بکنه به هر دلیلی و هرکس از اونجا نره بیرون شش ماه حبس براش در نظر گرفتن

نمیدونم دلیل اینکه مقاومت میکنید چیه ولی من به قانون هم آگاهم آشنای پلیس هم داریم تو فامیلامون وکیل ...

میشه دقیقا شغلت رو بگی و ماده قانونی بیاری؟

طبق قانون مدنی مسکن مستقل و اثاثیه منزل جز نفقه محسوب میشن. اینا هم الان جدا نشدن، دادخواست طلاقی داده نشده.

عکس نیاز نیست سایتی که شما رفتی ازش خوندی معتبره ؟ الان من میتونم برای یک ماده چند سایت بیارم که هرک ...

اونی متوجه نیست شمایید میتونیدالان سرچ کنید بیرون کردن زوجه ازمنزل  ماشالله هزارتاوکیل جواب دادن منم هزاران ماده وقانون بلدم برات بیارم  لطفادگه منوریپلانکنید ازبحث باادمی  چون شما خوشم نمیاد  

عکس نیاز نیست سایتی که شما رفتی ازش خوندی معتبره ؟ الان من میتونم برای یک ماده چند سایت بیارم که هرک ...

این قانون برام بیار مردمیتونه همسرشوازملکش بیرون کنه 

این قانون برام بیار مردمیتونه همسرشوازملکش بیرون کنه

بر اساس ماده 694 قانون مجازات اسلامی ( تعزیرات ) هرکسی به زور تو ملک دیگری زندگی بکنه جرمش سه ماه تا یک سال زندان هست . این شخص هر شخصی میتونه باشه چه همسایه چه همسر چه برادر !!!

قانون برای همه یکسانه صاحب ملک اختیار تام منزل خودش رو داره و بیرون کردن زن هم طبق این قانون امکان پذیره چون زن هیچ سهمی از اون خونه بصورت قانونی نداره 

این ربطی به نفقه نداره نفقه یه چیز دیگست

بر اساس ماده 694 قانون مجازات اسلامی ( تعزیرات ) هرکسی به زور تو ملک دیگری زندگی بکنه جرمش سه ماه تا ...

دگه قانون دستکاری نکن طبق این قانون اگرکسی به زوروتهدیدواردملک دیگری بشه ربطی به زن واینکه مرداجازه داره ازخونه بیرونش کنه نداره