2777
2789
عنوان

ناراحتم که 27 سالم هست😔حس میکنم پیرشدم

| مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 42 پست
هر دو،البته اینم بگم،یه مقدار سره سن دختر خانوم ،میگیم سنش کمتر بود بهتر بود،به هر حال بحث بچه دارشد ...

خب باشه بهر حال سنش به داداش شما میخوره ،از یه دهه هستن ، راحتترن میتونن باهم ارتباط برقرار کنن،فعلا این موانع بگذرونن تا بچه 

مهم اینه از داداشت کوچیکتره😐

به نظرم باب میل هم دیگه بودن مهمتره،

دختره خیلی باب میل برادرم نیست،

بحث سنشم نیست،

دختر یه مقدار ساده میگرده،اهل آرایش و سانتال مانتال گشتن  و اینا نیست،البته بیشتر به دل ننشسته به نظرم

مثل اینکه برادرم اینجوری دوست داره،

یه مقدارم قد دختر خانم کوتاهه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب باشه بهر حال سنش به داداش شما میخوره ،از یه دهه هستن ، راحتترن میتونن باهم ارتباط برقرار کنن،فعلا ...

آره بابا،

نمیکم سنش واسه بچه دار شدن گذشته،

ولی الان میبینم که دخترا خیلی سخت ازدواج میکنن،

سخت میگیرن تو ازدواج،بعد سنشون میره بالا 

به نظرم باب میل هم دیگه بودن مهمتره،دختره خیلی باب میل برادرم نیست،بحث سنشم نیست،دختر یه مقدار ساده ...

مهم اینه داداشت دوسش داره حالا کوتاه بلند و لاغر و سن بالا پایین مهم نیست هستا ولی تا وقتی ک برا طرف مقابل مهم باشه .

مهم اینه داداشت دوسش داره حالا کوتاه بلند و لاغر و سن بالا پایین مهم نیست هستا ولی تا وقتی ک برا طرف ...

همین دیگه،داداشم گویا دوسش نداره دختر خانم رو،

گویا که نه،

دوسش نداره،

میترسیم تشویقش کنیم به ازدواج بعدا مشکلی پیش بیاد ،

وگرنه ما از خدامونه،

سن برادرمم بالاست دیگه به هر حال

همین دیگه،داداشم گویا دوسش نداره دختر خانم رو،گویا که نه،دوسش نداره،میترسیم تشویقش کنیم به ازدواج بع ...

اهان پس چرا میخادش . بهتره بیشتر فک کنه . شمام بهش بگین بهتر فک کنه . 

آره بابا،نمیکم سنش واسه بچه دار شدن گذشته،ولی الان میبینم که دخترا خیلی سخت ازدواج میکنن،سخت میگیرن ...

خواهرشوهر مهربونی باش واسش بشه مثل خواهرت

من خودم 32سالمه ازدواج نکردم هنوز،سخت نمیگیریم شرایط زندگی ها فرق کرده ، آدم ها فرق کردن ، من به طور مثال  شخصی بود یه درصد زیادی شبیه بود بهم انتخابش میکردم همون سن کمتر حتی

ولش کنین توروخدا وقتی داداشت دوسش نداره درحق دوتاشونم ظلم میکنین داداشت بره باهرکی که دوس داره ازدوا ...

یکی و دوست داشت،

طرف ازدواج کرد،

آخه دختر کم شده انگاری،

یا همه ازدواج کردن 

یا سنشون خیلی پایینتر از برادرمه،

برادرم الان ۳۷ سالشه،

خیلی واسه برادرم ناراحتم💔