2777
2789

ما ترکیم پسر داییم نامزد شده یلداییش مونده بود

ترکا رسم دارن تو مجمع های بزرگ هدیه هاشونو میزارن 

زنداییم خودش یه عالمه مجمع درست کرده بود 

به فامیلام گفته بود مجمع درست کنن 

شاید ۵۰ شصت تا مجمع بزرگ شد 

به نظرتون این‌ کار درسته ؟ 

از شیر مرغ تا جون آدمیزاد هدیه براش برده بودن

انوقت خاله من برا خواهرم عیدی اورد پرت کرد جلو خواهرم عوضی خیلی ناراحتم چون عروس دختر خوبیه خانوادشم خوبن یکی هم پیدا شده قدر بدونه احترام بزاره  خواهرمنم خوبه اما لیاقتش بهتر از اینا بود 

البته اینکه من ناراحتم جریانش مفصله که نمیشه توضیح داد 

ولی دلم شکست چون خالمم بود و دید برا عروس چیا بردن 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

در حد توان ،ماهم ترکیم شب پنجشنبه واسه عروس خالم هدیه بردن با این که رسم خاصی نداشتیم برای شب لیله الرغاب ،ولی ۲۶۰میلیون هزینه ی همین کرده بودن🫤

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
چه خبره پنجاه شصت تا مجمع ؟چیا گذاشتن مگه ؟ انکار قند و روغن و برنج هم دادن که پر بشه مجمع ها

کاش فقط قند و برنج بود 

ماکارونی

روغن 

نوتلا 

نودل

قند 

برنج

چای

آجیل

نوارربهداشتی 

دو باکس لوازم ارایش 

کلی لباس 

مرغ 

ماهی 

کلی خوراکی چیپس پفک شکلات و...

ژله 

هندونه 

و

و 

و 

و 

اصلا شورش دراومده بود

در حد توان ،ماهم ترکیم شب پنجشنبه واسه عروس خالم هدیه بردن با این که رسم خاصی نداشتیم برای شب لیله ا ...

چه خبره مگه ؟ 

به چی دادن طلا؟؟

یکی میگفت مگه عروس داییت چیکارس ماهم گفتیم بیکاره سنشم کمه دختره بچه مدرسه ایه

چه خبره مگه ؟ به چی دادن طلا؟؟یکی میگفت مگه عروس داییت چیکارس ماهم گفتیم بیکاره سنشم کمه دختره بچه م ...

۲۰۰طلا ۵۰لباس و لوازم ، ۱۰خوردنی میوه شیرینی ،اخه اینا وضع مالیشون خیلی خوبه واسه همین میخرن

کاش فقط قند و برنج بود ماکارونی روغن نوتلا نودل قند برنج چای آجیل نوارربهداشتی دو باکس لوازم ارایش ک ...

ما اصلا رسم خوردنی این مدلی نداریم مرغ و ماکارانی و فلان مگه خونه ی بابای عروس کویره ،مال ما فقط لباس و طلاس

کاش فقط قند و برنج بود ماکارونی روغن نوتلا نودل قند برنج چای آجیل نوارربهداشتی دو باکس لوازم ارایش ک ...

یا ابوالفضل 

همه مناسبت ها این چیزارو میبرن؟

الان باز عید میشه اونجا هم همینه ؟