2777
2789

تا حایی ک تونستم تلاشمو کردم درسای اخرو خوب نخوندم الانم نمیکشم و دندونمم درد میکنه لطفا دعا کنید پاس شممممم

نشود دام و قفس مانع پرواز کسی🕊️.                                  نوازنده سنتور هستم🌝                                          
چه رشته ای هستی

مهندسی کشاورزی 

امتحان زبان تخصصی دارم خیلیم سخته

نشود دام و قفس مانع پرواز کسی🕊️.                                  نوازنده سنتور هستم🌝                                          

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسر منم دانشجوع. چرا خبر نیست از امتحاناش؟

دانشگا ب دانشگا فرق دارع

انشالله پاس شی گلم💛

چه درسیه؟ نمره کلاسی چیزی داری؟

وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره 

انشالله پاس شی گلم💛چه درسیه؟ نمره کلاسی چیزی داری؟

نه هیچی ندازم زبان تخصصی

نه هیچی ندازم زبان تخصصی

برات صلوات فرستادم💜

وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره