2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حرفاتو خوندم. برات نوشتم یبار که داییتو دیدی بهش بگو دهن نجستو ببند به من دایی نگو دایی گفتن حرمت دا ...

میدونین من تو خانوادمون از همشون بی زبون تر و مظلوم ترم شاید برای همین این بلا سرم اومد چون‌میدونست زبون اعتراض ندارم

میدونین من تو خانوادمون از همشون بی زبون تر و مظلوم ترم شاید برای همین این بلا سرم اومد چون‌میدونست ...

الهی بگردم، مطمئن باش یه جایی جوابگو خواهد بود .چوب خدا صدا نداره وقتی بخوره دوا نداره

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺
عزیزم🥺خداروشکر سبک شدی

آره خیلی سبک شدم من تو روستا زندگی میکنم محیط مون خیلی کوچیکه برای همینم ترس از رسوایی و بی آبرو شدن داریم همیشه ..برای همینم هیچ وقت اگه بدترین بلاها سر دختراش بیاد برا هیچ کس تعریف نمیکنن چون واقعا بی آبرو میشن

آره خیلی سبک شدم من تو روستا زندگی میکنم محیط مون خیلی کوچیکه برای همینم ترس از رسوایی و بی آبرو شدن ...

عزیزی گلم اره روستای ماهم همینه، تا مدتها نقل مجلس میکنن آدمو

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺
الهی بگردم، مطمئن باش یه جایی جوابگو خواهد بود .چوب خدا صدا نداره وقتی بخوره دوا نداره

خدا نکنه عزیز دلم ..باور میکنین دلم نمیاد نفرین کنم چون همه می‌دونن که آدم دایی شو خیلی دوست داره و ی جورایی ی حس خاصی نسبت به دایی اش داره ..همیشه تا یادم میاد سریع حواسم رو پرت میکنم ولی حتی ی بارم نفرینش نکردم 

عزیزی گلم اره روستای ماهم همینه، تا مدتها نقل مجلس میکنن آدمو

تازه تا آخر عمر انگ بی آبرویی میچسبونن به آدم ..همین چند وقت پیش ی پسر رفته بود بالا سر زن مردم شده بود تموم مردم روستامون به ژنه بنده خدا بد میگفتن ..در حالی که هیچ تقصیری نداشت..الآنم بی آبرویی کردن