2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من که قصدم پر بازدید شدن یا ترویج بدی نبود چرا گزارش زدین ..فقط از وقتی تاپیک اون بچه نه ساله رو خوندم یاد خودم افتادم و گریه امونم نداد تصمیم گرفتم با کسایی که نمیشناسن و قضاوتم نمیکنن درد و دل کنم همین

درسته برای درد و دله‌ فقط در صورتی که😂دردت‌ باید در پی توبه باشه دلتم‌ در شوق رسیدن به بهشت‌ جاودان

خیلی بده ..من واقعا حالم بد بود داشتم با خواهرعایی که کنارم نیستن ولی حرفمو کوش میدم درد و دل میکردم ..من شیش تا خواهر دارم ولی هیچ کدومشون پای حرفام نمشیشنن

خیلی بده ..من واقعا حالم بد بود داشتم با خواهرعایی که کنارم نیستن ولی حرفمو کوش میدم درد و دل میکردم ...

من ازاول تاپیکت بودم ومشخصه تاپیکت واقعی بود خیلی ناراحت شدم برات خداب دلت ارامش بده

اینجاهم یه مشت ادم مریض هرزه هستن که نمیخوان اگاه سازی بشه واسه همین گزارش میزنن

چقد بده دقیقا مثل مادر من که سجاده ای می‌کشه و همیشه سفره و نماز اول وقت میخونه ولی حواسش به این نبود که باید تربیت مون میکرد باید به موقع حواسش به ما می‌بود 

حرفاتو خوندم. 

برات نوشتم یبار که داییتو دیدی بهش بگو دهن نجستو ببند به من دایی نگو دایی گفتن حرمت داره احمق عوضی یادم نرفته اون بلاها که سرم اوردی،چرا تو باید خجالت بکشی اون اشغال باید خجالت بکشه

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺
حرفاتو خوندم. برات نوشتم یبار که داییتو دیدی بهش بگو دهن نجستو ببند به من دایی نگو دایی گفتن حرمت دا ...

وای شاهانا اومدی پیام ب اون بزرگی جوابت دادم متاسفانه ترکید سندنشد

من ازاول تاپیکت بودم ومشخصه تاپیکت واقعی بود خیلی ناراحت شدم برات خداب دلت ارامش بده

ممنون عزیزم من تا حالا به هیچ کس نگفتم اولین باره دارم تعریف میکنم انگاری امشب به قدر تموم این یازده دوازده سالی که سنگینی میکرد سبک شدم