2777
2789
عنوان

خواب و سردرد عجیب

| مشاهده متن کامل بحث + 115 بازدید | 30 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببخشید امپراطور من نمیدونم هدف شما چیه😂اما هر کس به اندازه تلاشش نتیجه میبینه مطمعن باش

پول میخوام پول خونه مجردی میخوام سگ میخوام پرنده میخوام خرگدش میخوام پول ک سرکار نرم میخوام🤣🤣

الان ۵ باید برم سرکار ۲ هنو خوابم نبرده

یکی از اشتباهاتت همینه و داری ازش مینالی

تو میدونستی باید ساعت پنج بیدار شی اما هنوز نخوابیدی و میترسی بخوابی چون ممکنه خواب ببره و این تقصیر خودته، باید میخوابیدی

یکی از اشتباهاتت همینه و داری ازش مینالیتو میدونستی باید ساعت پنج بیدار شی اما هنوز نخوابیدی و میترس ...

نه خوابم ببره ک ترس نداره

مشکل اینه خوابم نمیبره بی خوابی زده سرم

وگرنه خواب بمونم نهایت ۷ پامیشم ولی خوابم نمیره

اخههه بچهههههههبابای منم همسن تو بود هیچی نداشتولی بیا الانشو ببین، انتظار نداشته باش با این سنت ماش ...

دیگ ماشین کِی دااااشته بااااشم پس بنز نمیخوام ک

نه خوابم ببره ک ترس ندارهمشکل اینه خوابم نمیبره بی خوابی زده سرموگرنه خواب بمونم نهایت ۷ پامیشم ولی ...

الان منطقی ترین کار اینه که حرف زدن با من توی نینی سایتو تموم کنی ، گوشیتو بذاری کنار و حداقل سه ساعت بخوابی

و خوابتو درست کنی 

الان منطقی ترین کار اینه که حرف زدن با من توی نینی سایتو تموم کنی ، گوشیتو بذاری کنار و حداقل سه ساع ...

اگ میبرد ک خوب بود:)

دیگ چشام میرفت و اصلا نمیفهمیدم