2777
2789
عنوان

چی فک میکنین فقط فکر بچه این

| مشاهده متن کامل بحث + 657 بازدید | 65 پست
اینم درس میگین ب نظرم اونایی ک میگن پول مهم نیستو فقط علاقه، یا در حدی دارن ک متوجه نبود حداقل ها نم ...

درست عرض میکنید ولی اوبش گفتم کاش قبل بچه شرایط هارو بسنجن همه جانبه

درستهولی من ی دوستی دارم وضعیت شون خراب ولی دخترشونو عین ملکه بزرگ کردن دختر انقد محبت دیده با اعتما ...

پشت اون ملکه بودنه دو نفر از جوونی و خواسته‌های خودشون گذشتن ...

چه همه از همه رنگ ! دوست و دشمن بر سر خوان خدا نشسته‌اند . 🌷

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب اولش گفتم ک شرایط رو بسنجن از همه نظر همه چی مهمه ولی عشق محبت خیلی مهم تره

اره محبت در یه حد مادری دیدم اینقدر محبت ب بوش میکرد آخرم بچه بزرگ شد گفت وظیفه ت بود میخواستی دوستم نداشته باشی محبت نکن ی من ک مجبورت نکردم

همینو بدون یه پدرومادر ک ازلحاظ روانی سالمن و فقیرخیـــــــــــــــــــــلی بهترن از پولدارای روانیب ...

یه بنده خدایی بچگی شب تا صبح تو تب سوخت و تهش تشنج کرد و الان سالهاست داره عذاب می‌کشه و مدام تشنج می‌کنه 

پدر و مادرش نداشتن دکتر ببرنش اون شب ... 

پول اساس زندگیه البته نه در حد افراط

دقیقاالان ما مشکل مالی داریم چند ماهه قرص و قسط و همه چیز جمع شده رو هم من از استرس کلی مشکل پیدا کر ...

درسته واقعا ولی من اینم بگم قرار نیس ک همه میلیاردر بشن بعد بچه بیارن ب نظرم دیگ یه حدی رو ک بتونی تامین کنی بچه هم بیاد ک زنوگی بالاخره شیرین تر میشه آدم زندگیش یه مسیر دیگ پیدا میکنه منظورم از حداقل اینه که بتونن از پس هزینه ها بر بیان منظورم صرفا داشتن خونه و ماشین نیس 

درسته واقعا ولی من اینم بگم قرار نیس ک همه میلیاردر بشن بعد بچه بیارن ب نظرم دیگ یه حدی رو ک بتونی ت ...

ما که از اول تصمیم گرفتیم بچه نیاریم هیچوقت 

ایشالا یه زمانی مشکلاتمون حل شد برای خودمون دوتایی خوش میگذرونیم 

یه بنده خدایی بچگی شب تا صبح تو تب سوخت و تهش تشنج کرد و الان سالهاست داره عذاب می‌کشه و مدام تشنج م ...

من خودم یه پسری رو میشناسم که وقتی ۸ساله بوده کاراته کار میکرد بعد این واس مسابقات کشوری انتخاب شد ولی خونوادش حتی نداشتن پول اتوبوس بدن ک اون بره و هیچ وقت نرفت و خودشم میگ از اون ب بعد از کاراته زده شدم 

من خودم یه پسری رو میشناسم که وقتی ۸ساله بوده کاراته کار میکرد بعد این واس مسابقات کشوری انتخاب شد و ...

آخی طفلکی 🥲🥲🥲 من وقتی ابتدایی بودم یه همکلاسی داشتم هیچوقت تغذیه درست حسابی نمی‌آورد 

لوازم تحریر درست هم نداشت ۹ ماه تحصیلی رو به دزدی از بچه‌ها میگذروند 

پول لازمه ولی متاسفانه بعضیا تو این تاپیک نمی‌خوان بپذیرن

چی بگم بالاخره هر کس مختار زندگیش هس ولی فک کنم بچه خوب باشه من ک خیلی دوس دارم

ما که دوست نداریم اصلا 

دلیلی نمی‌بینم خودم و زندگی و عمرمو وقف یه نفر کنم دلم آزاد بودن میخواد