2777
2789

کسی هست

امروز آرزو دارم:فاصله نباشد میان تو و تمام احساس های خوبت...تو باشی و شادی و یک دنیا سلامتی و امضای خدا پای تمام آرزو هایت...!!!

توی سرچ گوگل کنار کادره که تایپ می‌کنی یه علامت دوربین مانند هست، از اونجا عکستو بیار توی سرچ گوگل لنز

البته با مرورگر کروم....

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چی اینو میخوای؟ مثلا مدلای دیگه از این بافت یا چی؟

میخوام ببینم از جایی برداشتن یا اگ تو اینستا پستش 

باشه بالا بیاره

امروز آرزو دارم:فاصله نباشد میان تو و تمام احساس های خوبت...تو باشی و شادی و یک دنیا سلامتی و امضای خدا پای تمام آرزو هایت...!!!
میخوام ببینم از جایی برداشتن یا اگ تو اینستا پستش باشه بالا بیاره

خودش بالا نیومد 

ولی عکسای مشابهش اومد 

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

خودش بالا نیومد ولی عکسای مشابهش اومد

مرسی عزیزم