2777
2789
عنوان

لجم گرفته از پدرم میخوام نرم کمکش

83 بازدید | 4 پست

فردا بابام میره ختم عموش میگه تو تایمی ک من نیستم بیا اینجا کارگاهو باز بزار مشتری برنگرده 

منم الان یادم افتاد امروز تو ماشین گفت یه دونه نمیتونید برونید ماشینو دختر فلانی همچین گاز میده میره صددفعه گفتم پاتو از کلاج برندارو ...(بلد نیستم رانندگی)

لجم گرفته فردا رفتم یک ساعته بپیجم نمونم

۱۴۰۳/۸/۲۸شروع رژیم وزن فعلی: ۸۱ وزن هدف :۷۵ تا ۱۴۰۳/۹/۲۸😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

میخواد  بهت تلنگر بزنه یاد بگیری  توهم بیشتر تمرین کن

بهترین‌ بهانه‌ برای‌ شروع‌ روز‌جدید‌ من فرشته‌های‌ خوشکلم‌ هستن‌ وهمسر‌ مهربونم پسرای‌عزیزم‌ امیدوارم‌که‌زیرسایه‌ی‌ خداهمیشه‌ سالم‌وموفق‌باشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

به خاطراین حرفش نری؟ دستشم ببوس باهات رانندگی کارمیکنه اصلا این حرفاروبه دل نگیرید و خدمت کنید 

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
به خاطراین حرفش نری؟ دستشم ببوس باهات رانندگی کارمیکنه اصلا این حرفاروبه دل نگیرید و خدمت کنید

نه بابا کار نمیکنه 

۱۴۰۳/۸/۲۸شروع رژیم وزن فعلی: ۸۱ وزن هدف :۷۵ تا ۱۴۰۳/۹/۲۸😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱