2777
2789
عنوان

جنسیت بچه از مرده یا زن

266 بازدید | 29 پست

خانوما نصف شبی یه سوال برام پیش اومده ،مگه نمیگن جنسیت بچه رو مرد تعیین میکنه،پس چرا بعضی خانواده هارو میبینم دور و اطرافم ک کاملا مشخصه جنسیت از خانواده مادری هست؟؟مثلا عمه ی دوستم شیش تا دختر داره که شیش تا دخترش دختر دار شدن و پسر ندارن،همسایه مادرم اینا سه تا دختر داره و دختراش هم دختر دار شدن،دوستم چهار تا خواهرن و دوتاشون ازدواج کرده و دختر دارن،،،عموم پنج تا دختر داره هر پنج تا پسر دارن و حتی یک دختر ندارن،،،یه آشنای دیگمون هم مثل عموم ایناس،واقعا عجیب نیست؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

والا از کروموزوم مرده اما محیط دهانه رحمم مهمه اسیدی باشه یا قلیایی

میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده❤️ امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

اتفاقه. منم یه دوستی دارم ۵تا خواهرن برادر ندارن، خودشونم همه مسر دارن و هیچکدوم دختردار نشدن 

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
نه جنسیت دست مرده چه ربطی داره فامیلای شما دختر دارن یا پسر 🤣🤣

آخه میبینم ی  سری خانواده ها جنسیتشون فقط ی مدل هست بیشتر هم از طرف زن میبینم،واسه همین تعجب کردم