2777
2789
عنوان

جنسیت بچه از مرده یا زن

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 29 پست

چ ربطی داره؟

میگن بعضی کارها و شرایط رحم میتونه کمک کنه جنسیت چی باشه  ولی بارم مرد میتونه ففط تعیین جنسیت کنه

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حکیم خیراندیش میگه وقتی مردی طبعش گرم باشه به شرطی،که زنش هم رحم گرمی داشته باشه بچه هاش پسر میشن و برعکس اگه مرد سرد و رحم زن سرد باشه بچه دختر میشه و اگه مرد سرد و رحم گرم باشه احتمال دختر و پسر شدن ۵۰ درصده 

و اگه مردی گرم و رحم سرد باشه بازم احتمالش ۵۰ درصده

در کل کار خداست 

هردو

این که تمام گامت های ماده x هستن ولی گامتای نر x و y یعنی اسپرم تعیین میکنه که جنسیت چی باشه

حالا آقا ممکنه مثلا اسپرم های فلان جنس رو با کیفیت نر تولید کنه یا برعکس یه اسپرم مشکل دار داشته باشه

محیط رحم خانوم هم تو این که کدوم نوع اسپرم بتونه لقاح کمه تاثیر داره

زمان لقاح و فاصله از تخمک گذاری و اینچیزا هم هست

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.

این که من میبینم مثلا ی خانواده از پدر و مادر بگیر تا نوه همه ی جنسیت میشن ،این برام خیلی عجیبه،یعنی همه رحم اون زن هم محیطشون یکی بوده؟همه طبع خودشون و همسرشون مثل هم بوده؟

بنظر من ب خانم مرتبطه چون اقا هر دو رو داره هم ایکس هم وای 

این تخمک و شرایط رحمی خانومه ک مشخص میکنه کدومو قبول کنه

منم تو نت زیاد خوندم ک ب مرد بستگی داره ولی این نظر شخصی منه

این که من میبینم مثلا ی خانواده از پدر و مادر بگیر تا نوه همه ی جنسیت میشن ،این برام خیلی عجیبه،یعنی ...

خانمها هر ماه در اواسط سیكل خود یك یا چند تخمك كه از نظر كروموزومی فقط X هستند تولید می كنند و در مقابل آقایان دارای دو نوع اسپرم حاوی كروموزومهای جنسی X و Y هستند.

در واقع این مرد است كه جنسیت سلول تخم را تعیین می كند به شكلی كه اگر تخمكی كه حاوی كروموزوم جنسی X است با اسپرم حاوی كروموزوم جنسی Y لقاح یابد سلول تخم مذكر شده و اگر تخمك X با اسپرم حاوی X لقاح یابد سلول تخم مونث می شود.

از خصوصیات اسپرم هایی که حاوی کروموزوم Y (که نسبت به کروموزوم X بسیار کوچکتر بوده) می باشند این است که برخلاف اسپرم های حاوی کروموزوم X که می تواند تا 5-4 روز در محیط واژن زنده بمانند، حداکثر 18-16 ساعت در محیط واژن زنده می مانند.

از طرفی هنگامی كه یك تخمك رها میگردد 12 تا 24 ساعت فرصت دارد تا توسط اسپرم بارور گردد و پس از آن از بین می روند.

ثانیأ اسپرم های حاوی کروموزوم Y در محیط قلیایی بهتر زنده می ماند و سرعت حرکت بالاتری نسبت به اسپرم های حاوی کروموزوم X دارند.

بر اساس همین خصوصیات می باشد که می توان در تعیین جنسیت جنین دخالت نمود

شاید این کمکت‌کنه و مبگن زمان لقاح هم تاثیر داره ک کدوم روز از چرخه سیکلشون باسه

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!

اگر مرد تعیین کننده باشه ،پس چطور تو یه خانواده با پنج فرزند دختر ،بعد از ازدواج اون پنج تا ده تا نوه با یک جنسیت بدنیا میاد؟؟؟یعنی همه داماد ها یک طبع بودن؟؟

من دیدم کسی پنج تا دختر داشته ده تا نوه پسر داره،کسی هم شیش تا دختر داشته نه تا نوه دختر داره،چطور همه ی جنسیت میشن در حالی که پدرانشون از لحاظ ژنتیکی متفاوتن ؟