2777
2789
عنوان

نسل زد شما هم همش فکر میکنید عقبید

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 21 پست
اینستاگرام

وای اره 

شاید اگه اینستا رو حذف میکردیم زندگیامون بهتر میشد 

البته استادای دانشگاه ، والدین و فامیلی که هیچوقت ازت راضی نمیشن هم تو کمبود اعتماد به نفس ادم تاثیر میذارن 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب منم یه جاهایی اشتباه کردم ، انتخابای اشتباه مهارتای به درد نخور یاد گرفتم ـ بعد فامیل و ،، هم خی ...

زندگی کردی حتی به غلط..

فامیل رو بی خیال 

اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر، شاید نور خود ِ تو باشی.

اومدم اینجا بیشتر احساس کمبود کردمخدافظ👩‍🦯

الهی بگردم 

دور از جون ـ

بابا منم از دو تا کارم هر کودوم چندرغاز بیشتر در نمیارم 

تازه جفت کارام ݝیر مرتبط با رشته دانشگاهیمه ـ

فقط دهن سرویس شدن از زندگی برام میمونه 

[QUOTE=366939215]ایده آل طلبی باعث میشه ارزش های الانتونو‌ نبینید  حس عدم موفقیت کاذب کم کم نا امید و مایوس میش ...[/QU

این احساس شادی و رضایت درونی خیلی ارامش دارم بعضی وقتا خیلی کم به دستش میارم ، ولی دوباره با یه حرف کوچیک دیگران همه انگیزمو از دست میدم 

نه اصلا اینطور نیستم با اینکه نه دانشگاه رفتم نه چیزی اما اصلا هم احساس کمبود نمیکنم به اندازه خودم ...

خیلی خوبه افرین 

اعتماد به نفس داشتن و ارامش درونی مهمتر از اینه که زندگی رو مسابقه ببینیم ولی متاسفانه گاهی اوقات اطرافیان این حس ناکافی بودنو بهمون القا میکنن