2777
2789

چطوری بچها رو سرگرم میکنید بهم یاد بدید ..دختر من همش بهانه خونه پدر شوهرم رو میگیره خستم کرده میرم اونجا هم مادر شوهرم محلمون نمیده بی عزت شدم دیگ خسته شدم بخدا دلم میخواد بچه رو بکشم اینقدر نگه اونا آخه بقران هیچ کاری هم براش نمیکنن من میبرم پارک خانه بازی مهد باز میگ اونجا😭😭😭

کمکم کنید این رفتار دخترم داره زندگیم رو بهم میزنه با شوهرم درگیر میشم سر این بچه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آلان که پسرای من بزرگ شدن ولی میبردم پیاده روی پارک گاهی زمین فوتبال

منم کسی دورم نیس از خانواده خودم خانواده شوهرمم که مثل شما دوبار بری بار سوم محل نمیدن

وزن قبلی ۱۱۵  😔وزن فعلی ۹۰ 🥰 هدف اول  ۸۰ هدف دو م ۷۰ هدف سوم ۶۰ هدف چهارم ۵۵
دخترم ۲ سال و نیمه هست

اگه به بچه دو سال و نیمهه نتونی نه بگی و سرگرم نتونی بکنی وای به حالت در آینده پس 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

منم شهر غریبم وهمسایه دیوار به دیوار  مادرشوهر  بچهام خونه مادرشوهرم میرن میان ولی خیلی شیطونن مادرشوهرم شاکی میشه بیشتر وقتا  بیرونشون میکنه یا زنگ میزنه بیا ببرشون اسیرم کردن ولی بازم دلش تنگ میشه میاد میبرتشون 

اگه به بچه دو سال و نیمهه نتونی نه بگی و سرگرم نتونی بکنی وای به حالت در آینده پس

بابا خو پدرش همکاری نمیکنه تا نق میزنه برمیداره می‌بره میگم آقا نبر امشب ی دعوا راه انداختم ک دیگ حق نداری ببری

امکان نداره بچه همچین جاییو اینقد دوس داشته باشهحتما یچیزی هست اونجاتو خونتون اسباب بازی بزارین سرگر ...

بقران قسم دارم راست میگم ب هر کی میگم میگ ببین اونجا چی هست ک جذب شده  بخدا هیچی نیست ی برادر شوهرم ک سرکار همش پدر شوهرم صبح تا شب سرکار مادر شوهرم هم تو خونست تا دخترم بهش میگ بغلم کن میگ کمرم درد می‌کنه نمیتونم ....خب چی داره اونجا😭

منم شهر غریبم وهمسایه دیوار به دیوار مادرشوهر بچهام خونه مادرشوهرم میرن میان ولی خیلی شیطونن مادرش ...

بخدا اگه من ده روز هم نبرم زنگ نمیزنه بگه بچم چطوره بعدم از این ادماست ک همیشه خدا گوشی تو دستش و به بقیه زنگ میزنه