2777
2789
عنوان

خواستگارم زشته

| مشاهده متن کامل بحث + 837 بازدید | 56 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همین الان فکر میکنم خجالت میکشم چه برسه فردا پس فردا در حدی ک روم نمیشه ب دوستام نشونش بدم

پس ولش کن تازه قدشم برا تو خیلی کوتاس همسرمن همین قدیه و من ۱۶۰ ام باور کن انگار هم قدیم و اصلا جالب نیس

جیگر شوهر خوشتیپ هم ظلمه امشب رفتیم بیرون ماشینو پارکینگ کردنی دیدم دختری ک تو فروشگاه چشش دنبال همسرم بود افتاده دنبالمون خونمونو بشناسع زشتی برا شوعرههههه نعمته جن...ه زیاد شده

دوستم میگه وقتی با شوهرم بحث میکنم تو اوج عصبانیت وقتی به چهرش و قیافش نگاه میکنم از بس تو دل برو  هستش کوتاه میام ولی اون یکی دوستم میگه چون شوهرم قیافه نداره نه دوست دارم تو خیابون هم قدمش بشم نه باهاش ....

اینو گفتم چون احساس میکنم طرز فکرت شبیه دوستامه

امیدوارم منظورمو خوب رسونده باشم 

خواهشا نه خودتو بدبخت کن نه اونو.خوشبختی باپول وماشین وخونه برا من نیومد همش دارم اذیت میشم مادرم بخاطر خونه و طلاش شوهرم داد بعد ازدواج گفت طلاها مال خودمه میفروشم سرمایه واسه کارم بکنم.اینایی هم که گفتی به اسم اونه نه تو.هیچ وقت بخاطر خونه وماشینی که به اسم یکی دیگست باکسی ازدواج نکنین

اگه خوشت نمیادازش اونم فرداکنارت اذیت میشه باعکسلعملات وقایم کردنش از دوستات و.... ردش کن بره 

پس ولش کن تازه قدشم برا تو خیلی کوتاس همسرمن همین قدیه و من ۱۶۰ ام باور کن انگار هم قدیم و اصلا جالب ...

۱۴ سانت اختلاف قدی داری هم قدی؟ 

الان زن ۱۶۰ تا زن ۱۷۵ یکیه ب نظرت ؟ ک میگی با شوهرم هم قدم