من یه خاستگار دارم پسر خیلی خوبیه همه چیش اوکیه جز چهره اش معمولیه رو ب پایین من همیشه با هرکی اشنا میدم قبل اشنایی باهاش خیانت دیدم پسری ک قبلا باهاش بود خیلی خوشتیپ بود الان خیلی مقایسه میکنم نمیدونم باید چکار کنم از ی طرفم درد خیانت هنوز حالمو بد میکنه.نمیدونم چکار کنم کسی راهنمایی داره کار درست چیه واقعا
لایک نکن😒 دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی 💜فرمول آرامش اینه که بدونی رفتنی میره، اومدنی میاد، موندنی میمونه، شدنی میشه، نشدنی نمیشه و غصه خوردن تو هم هیچ تاثیری تو این رفت وآمدها و شدن و نشدنها نداره !
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
ارع واقعا ولی خیلی پسر خوبیه انقدر خوبه ک منو شرمنده میکنه سنمم ۳۵ دگ چکار کنم 😔
بالاخره زندگی ک بدون دعوا نمیشه یوخ دعواتون بشه شما اونجا با خدت میگی قیافه هم ک نداره حالت ازش بهم میخوره ولی قیافش ب دلت نشسته باشه باز حداقل قابل تحمل تر میشه
لایک نکن😒 دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی 💜فرمول آرامش اینه که بدونی رفتنی میره، اومدنی میاد، موندنی میمونه، شدنی میشه، نشدنی نمیشه و غصه خوردن تو هم هیچ تاثیری تو این رفت وآمدها و شدن و نشدنها نداره !
اره اینم هست ولی دگ میترسم هر پسر خوشتیپی اومده تو زندگیمبا خیانت تموم شده بخدا ۳ مورد پشت هم
ن نمیگم خوشتیپ اصلا . میگم قیافش از شما سطح پایین تر باشه ولی چهرش ب دلت بشینه گرفتی منظورمو اسی؟