2777
2789
عنوان

اگه همچین مردی درخواست بده با خانوادت آشنا شه قبول میکنی

| مشاهده متن کامل بحث + 189 بازدید | 23 پست

قبلا با اختلاف سنی بیشتر از ۵ سال مشکل داشتم، ولی الان میگم اگ قیافش باب میلم باشه تا ده سال اختلافم میپذیرم، ب شرط اینکه هنوز جوون باشه و اون وایب مخصوص رو ازش بگیرم.

بقیه شرایط هم ک عالیه🤞🏻

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگه فقط بخاطر اختلاف سنی میگیمن خودم ب شخصه مشکلی ندارم اگه درکم کنه سنش مهم نیست البته در حد همون10 ...

تفاوت سنی مهم نیست درک و فهم طرف مهمتره یکی از آشناهامون با شوهرش ۱۷ سال اختلاف سنی دارن هر دو هم وکیلن خیلی یم خوشبختن با خانمش خیلی راحتم راجع به همه چی صحبت میکنیم اهل پز دادن و دروغم نیست 

متاهل و متعهد درخواست دوستی آقایون=رد و تحویل اسکرین شات درخواست به نی نی یار                              

جدی بودنش اذیت میکنه و ده سال بزرگتر راحت خیلی جاها زن ممکنه گول بخوره چون اون خیلی سباستش لیشتره، با همه این اوصاف از لحاظ جنس مخالف حنما امتحتنش کن چند بار ، چون ده سال بزرگتره 

تفاوت سنی مهم نیست درک و فهم طرف مهمتره یکی از آشناهامون با شوهرش ۱۷ سال اختلاف سنی دارن هر دو هم وک ...

خداروشکر 

خوشبخت باشن همیشه 

اصلش هم همینه

وقتی ذهن و قلب بهم نزدیک باشه بقیه چیزا ب چشم نمیاد

خداروشکر خوشبخت باشن همیشه اصلش هم همینهوقتی ذهن و قلب بهم نزدیک باشه بقیه چیزا ب چشم نمیاد

دقیقا 👌

نمی‌خواستم بگم امامن و همسرمم از دو نسل متفاوتیم اما درک کردن همدیگه اصلا برامون سخت نیست 

متاهل و متعهد درخواست دوستی آقایون=رد و تحویل اسکرین شات درخواست به نی نی یار