2777
2789

خانوما چندوقتیه نوسانات روحی وخلقی شدیدی دارم تجربه میکنم درطول روز گاهی سرمستم شاداب گاهی عمگینم عذادار گاهی هم شدیدا افکار خودکشی دارم ،مثلا خواستم باشوهرم دردل کنم بهش گفتم عوض اینکه به حرفام گوش کنه جبهه گرفت که اره دیوونه شدی خوشی زده زیر دلت میخوای من بدبخت کنی  باید به پدرمادرت بگم که درجریان باشن ،کلا رید به اعصاب نداشته ام من فقط میخواستم دردل کنم یکم آروم شم 😐کاش نمیگفتم حالا هم نمیدونم چجوری منصرفش کنم به پدرمادرم نگه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم افکار خودکشی نشانه های افسردگی ماژوره و قابل درمان، حتما حتما از یه تراپیست نوبت بگیرید 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!

منم دقیقا همینم 

واین خطرناکه 

اگه میتونه به روانپزشک مراجعه کن 

من شرایطشو ندارم

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

عزیزم اصلا از هورمون ها نیست نشانه های افسردگی هست

منم داشتم

به شوهرتم بگو 

من دنبال راه حل و درمانم و اینم گفتم که کمکم کنی 

در اسرع وقت اول به مشاور و بعدم روانپزشک برای رفع افسردگی مراجعه کن.من دقیقا همین بودم رفتم تشخیص افسردگی شدید دادن.بعدش خوب شدم

شاید مشکل هورمونی‌داری‌برو‌دکترخیلی اثر‌داره روی بدن و افکار این هورمونای لامصب منم همینم

اره هورمونام مشکل داره مخصوصا استروژنم که دکتر میگه خیلی پایینه قرصش داده منم اونارو میخورم حالم بدمیشه براهمین ۲تابیشتر نخوردم