خانوما چندوقتیه نوسانات روحی وخلقی شدیدی دارم تجربه میکنم درطول روز گاهی سرمستم شاداب گاهی عمگینم عذادار گاهی هم شدیدا افکار خودکشی دارم ،مثلا خواستم باشوهرم دردل کنم بهش گفتم عوض اینکه به حرفام گوش کنه جبهه گرفت که اره دیوونه شدی خوشی زده زیر دلت میخوای من بدبخت کنی باید به پدرمادرت بگم که درجریان باشن ،کلا رید به اعصاب نداشته ام من فقط میخواستم دردل کنم یکم آروم شم 😐کاش نمیگفتم حالا هم نمیدونم چجوری منصرفش کنم به پدرمادرم نگه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
همسرتون اطلاعات روانشناسی خیلی کمی دارن مشخصه از صحبت هاشون شما هم بهتره وقتی دلگیرین با تراپیست صحب ...
آره کاش نمیگفتم ،بخدا گاهی ابن نی نی سایت خیلی ارومم میکنه کسایی مثل شما به دردل هام گوش میکنن کلی سبک میشم وفراموشش میکنم ولی شوهرم ری اکشن خوبی نشون نداد
حالا من بعضی موقعا کع خسته میشم تبدیل به پژوهشگر میشم برای پیدا کردن جواب این دو سوالایا شرایطی هست ...
منم همین میشم،گاهی دلم میخواد رها کنم برم همه چی ولی یادم میفته مادر ۲تا پسرم ودلم به حال اونا میسوزه وفراموش میکنم ،ولی اگه مادرنبودم شاید افکارم یه روز عملی میکردم