2777
2789
عنوان

به شوهرم گفتم افکار خودکشی دارم گفت

| مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 23 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همسرتون اطلاعات روانشناسی خیلی کمی دارن مشخصه از صحبت هاشون 

شما هم بهتره وقتی دلگیرین با تراپیست صحبت کنین اکثر آقایون همینن مثل همسرتون

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
منم دقیقا همینم واین خطرناکه اگه میتونه به روانپزشک مراجعه کن من شرایطشو ندارم

منم شرایطش ندارم ،کاش نمیگفتم به شوهرم نمیدونم چطوری منصرفش کنم به پدرمادرم چیزی نگه 

همسرتون اطلاعات روانشناسی خیلی کمی دارن مشخصه از صحبت هاشون شما هم بهتره وقتی دلگیرین با تراپیست صحب ...

آره کاش نمیگفتم ،بخدا گاهی ابن نی نی سایت خیلی ارومم میکنه کسایی مثل شما به دردل هام گوش میکنن کلی سبک میشم وفراموشش میکنم ولی شوهرم ری اکشن خوبی نشون نداد 

حالا من بعضی موقعا کع خسته میشم تبدیل به پژوهشگر میشم برای پیدا کردن جواب این دو سوالایا شرایطی هست ...

منم همین میشم،گاهی دلم میخواد رها کنم برم همه چی ولی یادم میفته مادر ۲تا پسرم ودلم به حال اونا میسوزه وفراموش میکنم ،ولی اگه مادرنبودم شاید افکارم یه روز عملی میکردم

منم همین میشم،گاهی دلم میخواد رها کنم برم همه چی ولی یادم میفته مادر ۲تا پسرم ودلم به حال اونا میسوز ...

پس مسئولیتت خیلی سنگین تره، محکم بمون و ادامه بده

البته به هم ریختگی هورمونا هم بی تاثیر نیست 

من وقتی پریود میشم این افکار میاد سراغم

آره کاش نمیگفتم ،بخدا گاهی ابن نی نی سایت خیلی ارومم میکنه کسایی مثل شما به دردل هام گوش میکنن کلی س ...

مردا همینن عزیزم 

الکی میگن همدم و ازین داستانا 

تهش مردا بتونن محبت فیزیکی و قربون صدقه برن و مخارج تون رو تامین کنن 

همدلی کردن شون معمولا افتضاحه😐😂

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿