2777
2789

تو همه کارام گره میفته 

حتی ساده ترین کارا

اصلا انگار زندگیم قفل شده

اونم پنجججج ساله!!

بنظرتون چیکار کنم؟؟؟؟؟

دارم روانیییی میشمممم😭😭😭🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁 

منم خیلی استرس دارم

برام دعا کن دعات می کنم

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

از خدا کمک بخواه

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

خانما توروخدا تاپیک اخرمو ببینید دعاتون می کنم

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ ﴿۱﴾

الْحَمْدُ للّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ ﴿۲﴾ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ ﴿۳﴾ مَالِكِ يَوْمِ الدِّينِ ﴿۴﴾ إِيَّاكَ نَعْبُدُ وإِيَّاكَ نَسْتَعِينُ ﴿۵﴾ اهدِنَا الصِّرَاطَ المُستَقِيمَ ﴿۶﴾ صِرَاطَ الَّذِينَ أَنعَمتَ عَلَيهِمْ غَيرِ المَغضُوبِ عَلَيهِمْ وَلاَ الضَّالِّينَ ﴿۷﴾

خدایا شکرت دوستت دارم😘لطفا برام دعا کنید اون چیزی که فکرمه بشه به نیتم واسه خانم ام البنین صلوات بفرستین برام مادری کنه📿

از خدا کمک بخواه

هزاااااااااار بار بهش التماس کردم اما بی فایده😭😭😭

جالبه من تاحالا نه تنها دلی رو نشکستم 

، بلکه نازک تر از برگِ گلم به کسی نگفتم 

بعد این روزگارِ زندگیمه😭😭😭🙁🙁🙁🙁🙁 

شاید مشکل ماورایی و طلسم دارین 

از اساتید علوم غریبه کمک بگیرین شاید مشکلتون رفع بشه 

سعی کنی اگ حق الناسی بر ضمه شما هس برطرف کنین 

صدقه بدین زیاد

شاید چشم زخم باشه 

حرز امام جواد از جای معتبر تهیه کنین 

تا کاری رو به سر انجام نرسیده حرف نزدین برای کسی 

شاید مشکل ماورایی و طلسم دارین از اساتید علوم غریبه کمک بگیرین شاید مشکلتون رفع بشه سعی کنی اگ حق ال ...

پیشِ دعا نویس معروفی که تعریفشُ از کلی آدم شنیده بودم رفتم 

اما بی فایده !! 😓

حق الناس  ؟؟

به ولای علی قسم که اگه دلشو داشته باشم به کسی نازک تر از 

برگِ گل بگم 😭🙁

صدقه دادن و اسفند دود کردنم کارِ هرروزمه...

خلاصه که هرچی که گفتین رو همیشه رعایت میکنم 

، حرز امام جوادم دارم

اما این مشکل حل بشو نیست که نیست 

پنج ساله زندگیم قفل شده 😭😭😭😭😭🙁😓 

پیشِ دعا نویس معروفی که تعریفشُ از کلی آدم شنیده بودم رفتم اما بی فایده !! 😓حق الناس ؟؟به ولای علی ...

عزیزدلمممممم🥺🥺😭😭😭😭

ان شالله مشکلت حل میشه

با دل شکستت برا منم خیلی دعا کن

دقیقا همین شرایط و دخترخالم داشت و دو سال پیش با توسل به مادرمون حضرت زهرا بطور عجیبی حل شد

هر شب قبل خواب با مادر حرف بزن

معجزه دیدم به چشم خودم که بهت میگم

عزیزدلمممممم🥺🥺😭😭😭😭ان شالله مشکلت حل میشهبا دل شکستت برا منم خیلی دعا کندقیقا همین شرایط و دختر ...

فدات بشم من❤️😭😢

باشه اگه لایق باشم دعات میکنم🌺

ممنونم ازت مرسی 

امیدوارم نتیجه بگیرم😔😔