zizozizoo مدیر عضویت: 1403/10/09 تعداد پست: 143 عنوان حس شیشمی دوباره اومد | مشاهده متن کامل بحث + 630 بازدید | 131 پست بپرسید فقط یه سوال جواب دادم ریپ بزنید بگین درست بود یا نهسوالای لباس چه رنگیه و این چرت و پرتام نپرسین 1403/10/15 | 01:26 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
im_sheyda عضویت: 1401/11/15 تعداد پست: 8286 برمیگرده ولی در اخر باز رابطه کات میشه تو رتبطه باهاش خیلی ناپخته رفتار میکنی یکم سیاست بیشتر داشته ... منم بگو بی زحمت راجب رابطه سهیل و نیلوفر چی حس میکنیخیانت میکنه
powerful_giirl عضویت: 1403/10/11 تعداد پست: 163 برمیگرده ولی در اخر باز رابطه کات میشه تو رتبطه باهاش خیلی ناپخته رفتار میکنی یکم سیاست بیشتر داشته ... بهم خیانت کرد رفتحالش با اون خوبه؟چه زمانی برمیگرده به من؟تو رو خدا بگوحالم جهنمه و میدانم تو روزی باز خواهی گشت ...♥️
powerful_giirl عضویت: 1403/10/11 تعداد پست: 163 یعنی چطوری رفتار کنم ک باسیاست باشه؟🥲 و میدانم تو روزی باز خواهی گشت ...♥️
zizozizoo مدیر استارتر عضویت: 1403/10/09 تعداد پست: 143 منم بگو بی زحمت راجب رابطه سهیل و نیلوفر چی حس میکنیخیانت میکنه الان یکم کشمکش درونی دارم به بار غم و سختی زیادی دختر داره میکشه اما این میگذره و یه شادی در پیش داره
im_sheyda عضویت: 1401/11/15 تعداد پست: 8286 الان یکم کشمکش درونی دارم به بار غم و سختی زیادی دختر داره میکشه اما این میگذره و یه شادی در پیش دار ... وای آره دقیقاااا🥲💔مرسی گلمنمیتونی بفهمی تا کی تموم میشه؟
zizozizoo مدیر استارتر عضویت: 1403/10/09 تعداد پست: 143 بهم خیانت کرد رفتحالش با اون خوبه؟چه زمانی برمیگرده به من؟تو رو خدا بگوحالم جهنمه رابطه داشتین بیشتر از اون جنبه و سرگرمی میاد و میره بیشتر مثل یه دندون لقه که باید بکنیش یا همینجوری نصفه نیمه بود و نبودی باش ادامه بدی
powerful_giirl عضویت: 1403/10/11 تعداد پست: 163 رابطه داشتین بیشتر از اون جنبه و سرگرمی میاد و میره بیشتر مثل یه دندون لقه که باید بکنیش یا همینجوری ... با اون دختره به جایی میرسه؟ازدواج میکنن؟ و میدانم تو روزی باز خواهی گشت ...♥️
jananazi عضویت: 1402/04/07 تعداد پست: 2329 رابطه داشتین بیشتر از اون جنبه و سرگرمی میاد و میره بیشتر مثل یه دندون لقه که باید بکنیش یا همینجوری ... لطفا برا منم میگی چه حسی داری با چطور ادمی ازدواج میکنم چند وقت دیگه