2777
2789
عنوان

داغونم داغون 😭😭😭 دیشب تاپیک زدم همه مند مقصر کردن الان چی

| مشاهده متن کامل بحث + 1139 بازدید | 79 پست

وقتی ب بلوݝ فکری و عقلی نرسیدید ازدواج نکنید  نمونه اش میشه یکی مثل اسی ک زندگی و واسه نامزدش زهرمار کرده

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

واتساپی که تازه رفع فی ل ترر شده بود 🥺

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
اگر نمی‌خواست کاری کنه چرا ازم مخی میکنه چرا هی دروغ میگه میشه آینو بهم بگید

چون خیلی حساسیت نشون دادی بنده خدا ترسیده، معطل نکن برو باطل کن همون چیزی که گفتی رو جوون مردم رو نجات بده، خدا خیر دنیا آخرت بهت بده بزرگترین لطف رو دحق اون پسر بدبخت بخت برگشته میکتی

گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌

یه چی میگم  بخاطر خودت میگم حتما برو پیش یه روانپزشک درمان کن خودتو ببین زندگی واست چقد شیرین میشه

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

واتساپی که تازه رفع فی ل ترر شده بود 🥺

بگم بازم فیلترش کنن؟ بنیان خانواده اسی رو از هم پاشوند

گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌
چون خیلی حساسیت نشون دادی بنده خدا ترسیده، معطل نکن برو باطل کن همون چیزی که گفتی رو جوون مردم رو نج ...

منم موافقم پسره ببین چ زجری داره میکشه بنده خدا

رفتم بیرون ولی نتونستم نگم ریدم تو مغزت اسی

😂😂😂😂😘😘😘😘😘😘😘

بگم بازم فیلترش کنن؟ بنیان خانواده اسی رو از هم پاشوند

بگو ....یک چیزی می دونستن که فیل تر بود ....

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
منم موافقم پسره ببین چ زجری داره میکشه بنده خدا

یعنی اسی اگه بهم بزنه بزرگترین لطف رو در حق نامزدش کرده بخدا با این طرز فکر احمقانه 

رفتم بیرون ولی نتونستم نگم ریدم تو مغزت اسی

😂😂😂😂😂😂

یکی دیگه از دلایل عجیب طلاق در ایران : 

نصب واتس اپ بدون اطلاع همسر

به خدا که .... خداشاهده که....یَک جوری از همتا بَدُم مِیه ، یَک جوری همتا حال بهم زنین😒😮‍💨که اگر از نزدیک ببینُمتان ، اول یکم نِگاهتان مُکُنُم😐😐😐بعد ... یَک ماچ گنده از پیشانی مُکُنُم😚 بعدشم یَک پس گردنی مُحکم مِزنُم... 👋مُگُم برو دیوِنِه خیلی دوست دِرُم😍مریضمُ خودتایِن🤨