2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگه شیرخودتو میخوره دوسال بایدشیربدی. اگ شیرخشکیه هروقت دیدی توانش رو داری باردارشو.😕الان خیلیا تو۱۵سالگی مامان شدن  دختراشونم زودشوهر دادن تو سی سیویک سالگی خودشون مامان بزرگن😕😕😕

مامان خودمن ۲۹سالگی منو دنیا آورد خودمم ۲۹سالگی بچه مو دنیاآوردم مادرم انقدرپیرشده واختلاف سنی داریم اصلا نمیتونه کمکم باشه تو بچه داریو ..... دست تنهام مادرای سیوپنج چهل ساله رومیبینم چقدر قشنگ زبروزرنگن وجوون وبانشاط بامامان خودم مقایسه ش میکنم نمیتونه یه نهارساده درست کنه فرتوت شده 

بهتره ۳ حداقل بین بچه‌هاتون فاصله باشه چون بچه هرچند شیر خشکی تا دوسال باید شیر بخوره و محبت مادری داشته باشه بعد اون دومی بیاد چون خواه یا ناخواه ببشتدین توجه میره سمت بچه دوم چون ب مراقبت بیشتر نیاز داره‌

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
شیرخشک میدم

من بچه هام ۲/۵ سال فاصله دارن واقعا سخته، همش دلم به حال اولی میسوزه مخصوصا اولاش که کوچولو کولیک داشت انقدر گریه و شب بیداری و خستگی داره که با کوچک ترین شیطنتی سرش داد میزنم، طفلی همش تنهایی بازی میکنه گاهی میاد خواهش میکنه بیا بامن بازی کن میگم بزار داداش بخوابه بچم انقدر منتظر میمونه که خسته میشه دلم براش کبابه😔

این همه درش خوندی بشینی خوندی همش بچه بزرگ کنی یدونه بچه بس نیس

من آرزو دارم ۳تا بچه داشته باشم 

بعدش ک یکم بزرگ شدن ارشد ودکتری مو بخونم خخخخخ

ولی بچه داشتن هزاران بار شیرین تر از درس خوندنه 

اگه شیرینه پس چرا هفت سال درس خوندی نزاشتی بچه داربشی

ما۷سال بچه دارنشدیم چون وضعیت مای ضعیفی داشتیم خونه نداشتیم زیر بار قرض بودیم واشتباه محض بود

ومادرباسواد بچه باسواد تربیت میکنه این موضوع هم‌کمامان ک خیلی مهم بود

چرا گلم‌میشه بهم‌بگی تامطلع بشم

هرچقدر به بچه اولت محبت کنی فایده نداره

من با خانواده شوهرم یک جا هستیم

من شوهرم مادرش پدرش بردارشوهرام میشیم ۷ نفر

بع پسرم محبت میکنیم

اما خدا نکنه دخترم یک لبخند بزنه

یکی نگاهش کنه

فقط نگاهش کنه ها

دق می‌کنه می‌ره موهاشو می‌کشه میزنتش هولش میده

اصلا یک کارایی می‌کنه ک حد ندارع

الآنم ک یکم دست و پا در آورده هی باید بگیرمش

هیچی دیگه

از ناراحتی عقده شو یک جور دیگه خالی میشه جیگرم آتیش میگیره

واقعا فک نمی‌کردم بچم آنقدر عذاب بکشه

حتی یادم نمیره روز اول ک از بیمارستان اومدم دید یک دخترم بغلمه رفت بغل عموش اصلا بغل من نیومد و با من قهر کرد

دو هفته بچم اسهال استفراغ شده بود زیر چشاش از غصه گود شده بود خیلی اذیت شد الهی بمیرم براش

الان صد تا محبت بع پسرم بکنم یکی به دخترم

صدتای خودشو نمیبینه یکی دخترمو میبینه

جفتشونو دوست دارم ولی اگر برمی‌گشتم به گذشت همچنین کاری نمی‌کردم چون من دیدم بچم چقدر عذاب کشیدم خدا منو ببخشه (هرچند بارداری دومم ناخواسته بود)

من ۷سال بعد از ازدواجم بچه نیاوردم بخاطر درس و...چرا تیکه پروندی چرا باید بچه دارشدن رو عیب بدونیم

جدیدا مدشده بچه نیاوردن یکی از اصول باکلاس بودنه قبلا هرمی بیشتر می‌زایید حس ملکه بودن داشت الان هرچی کمتر بزایی مثلا اونی که یدونه داره از من که دوتا دارم باکلاس تره اونی که نداره که دیگه خیلی باکلاسه بخدا تو فامیلمون بعضیا انقدر از من پرسیدند که واااای چرا دوتا آوردی 😕😕هرچند که من دومی روباقرص اورژانسی حامله شدم ولی خب نمیشه که براهمه توضیح بدم