2777
2789

وااای خدایا منو بکش به بزرگیت قسم پشت کنکورم نمیرسم به هیچی فیلما ۱۰۰ و خورده ای فراهانی داده من هنوز ۴ جلسشو دسدم کرمی هم یه عالمه داده من هیچی ندسدم خدایا دارم سکته میکنم قلبم درد میکنه🥲🥲🥲

اروم باش زن

هر روز ی جلسه ببین تستشم بزن همون روز 

کاش سالیانه نمیگرفتی

کرمی و فراهانی نکته وتست از دی دارن میزارن دوباره از اول همه چیو میخوان تدریس کنن بعلاوه تست

ایا ان ها که با جان ِ خود کردی ؛ دلیل ِ کرده خود با جانت بازگشت؟ 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اروم باش زنهر روز ی جلسه ببین تستشم بزن همون روز کاش سالیانه نمیگرفتیکرمی و فراهانی نکته وتست از دی ...

اشتباه کردم بحدا دارم سکته میکنم اصلا نمیتونم درس بخونم

اشتباه کردم بحدا دارم سکته میکنم اصلا نمیتونم درس بخونم

منم مث توعم پشتم 

ولی ببین ۳ ماه مونده تا اردیبهشت

مبحثایی انتخاب کن که میدونی میتونی ازشون درصد خیلی خوب بگیری و ببرتت بالا

تو هدفت قبول شدنه نه همه درس ها رو ۱۰۰ بزنی که تو این زمان🥲💖

نهاییم هس میتونی از اونجا هم تراز بالایی بگیری

استرس و ترست رو بزار کنار:) فاصله تو و هدفت همین یدونه ترسه

مثلا فراهانی ۵۰ جلسه داده

تو روزی ی جلسه ببین تستشم همون روز بزن تا وسطای اسفند تموم شده

ریاضیم همینطور 

باقی مونده روز رو هم بِده برای نهایی

سخته خیلی و بهت فشار میاد اما تموم میکنی✨🥲 اینطوری بری تا وسطای فروردین تموم شده ۳ ۴ هفته ام وقت واسه مرور میاری

منم مث توعم پشتم ولی ببین ۳ ماه مونده تا اردیبهشتمبحثایی انتخاب کن که میدونی میتونی ازشون درصد خیلی ...

مرسی از جوابدهیت تو چند ساله پشتی؟کی شروع کردی ؟تونستی چیزی جلو بری؟

مرسی از جوابدهیت تو چند ساله پشتی؟کی شروع کردی ؟تونستی چیزی جلو بری؟

قربانت عزیز

من سال اولمه 

از اذر هی شل کن سفت کن تا الان 

یه مقداری از زیست و فیزیک هم ۲ ۳ روزه شروع کردم🥲✨ 

ولی خب این چن وقته رو زورتو بزن و نگران نباش ک یادت میره چون الان  نزدیک کنکوره هرچی بخونی یادت میمونه 🫂

با ارامش برو جلو:) هر مبحثیو خیلی خوب بخونی بلد باشی احتمال اینکه درصد بالاتری بزنی بیشتره تا اینکه از هر مبحث یچیزی یاد گرفته باشی

قربانت عزیزمن سال اولمه از اذر هی شل کن سفت کن تا الان یه مقداری از زیست و فیزیک هم ۲ ۳ روزه شروع کر ...

ممنونم گلم مرسی از جوابدهیت❤

شیمی وریاضی رو فیلم میبینی؟