2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

صبونه حتما باید طبع گرم داشته باشه پنیر اصلا صبونه نمیدم بخوره

لقمه میگیرم براشون(نون کره بادم زمینی و عسل،ارده شیره،کره عسل،پنیر و گردو)، یخوره میوه و یه مشت هم آجیل

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

خودم دانش آموزم دبیرستانم سال آخر  ولی

کره و مربا

حلوا

شکلات صبحانه

تخم مرغ نیمرو

تخم مرغ آب پز

املت

آش صبحانه و حلیم 

خوراک لوبیا

عدسی

پنیر و کره و مربا و عسل و خامه

حلوا شکری

تست نوتلا 

تست کره بادوم زمینی

تست نیمرو و آواکادو 

سریال با شیر میخورن (اگه مدرسه برنامه صبحونه داشته باشه)

اسنک (توش قارچ و گوشت میریزم)

ساندویج مرغ یا گوشت .

میوه 

آجیل 

کیک 

پفیلا و چیپس گاهی

تو مدرسه منوی صبحانه خودشون عدسی یا حلیم میدن گاهی

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑
هیچی دوست نداره شاکیم هست

فقط پنیر دوست داره

یه جوری سعی کن لقمه بچینید قابل اشتعال بشه

مثلا برن گوگل دیدی نون چهار قسمت نیمه میکنن بعد هر قسمت به چیز می‌زارن بعد میبندن شکل مثلث میشه اونجوری درس کن

کلاس چندمه

فقط پنیر دوست دارهیه جوری سعی کن لقمه بچینید قابل اشتعال بشهمثلا برن گوگل دیدی نون چهار قسمت نیمه می ...

اوله ندیدم چطوریه؟

فقطم پنیر خامه ای میخوره 

سبزی بزارم میگه سبزیات خوشمزه نبود 

یه تیکه نون میاره میگه اینجاش خشک بود

ین روز میگه پنیر خوب نیود

به حکمتش دل بسپار(خدا)