2777
2789
عنوان

بنظرتون چه مشکلی پیش میاد توخانواده اگه با این اقا ازدواج کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 769 بازدید | 59 پست
من چی بگم شوهرم دستاش از من تمیز تر چند تا کرک رو دستش ک طلایی تو افتاب معلومبعد من دستهام پر مو

جرر من خودم بور هستم و پر مو و شوهرم که موهاش مشکی تما کم

دیگه رفتم لیزر درست شدم😂😂😂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من خودم با کسی ازدواج کردم که از اول دوستش نداشتم فقط بخاطر پول بود الانم فقط بهش عادت کردم اما مدام تو عذابم میدونی کسی و که دوستش نداری موز خوردنش هم صدای خیار میده فقط یه مورد مثبت اینه که از مشکلات مالی رنج نمی‌بری اما تو تخت خواب عذاب عالم میریزه تو دلت وقتی میبوسدت دلت میخواد بمیری🙂‍↕️

خدا جونم خودت مراقب فرشته کوچولوهام باش امین😍❤️

با خودت صادق باش خوشت نیومده،،،حالا یا دو دوتا چارتا کن ازدواج کن باهاش، یا واقعا به احساست اهمیت بد ...

اره حالا وقت که زیاد دارن به این زودیا تصمیم نمیگیرم

نه تالا علاقع ک کم کم پیدا میشه ولی درسته عزیزم

واسه بعضیا اره بعد ازدواج علاقه مند میشن اما من نشدم بعد 10سال ازدواج و دوتا بچه هم چنان حسی ندارم 

واسه بعضیا اره بعد ازدواج علاقه مند میشن اما من نشدم بعد 10سال ازدواج و دوتا بچه هم چنان حسی ندارم

ایشالله درست میشا مشکلتون عزیزم خیلی اوضاع مالیشون خوبه؟؟

بابا لیزر دوای درده اهمیت نده به این اگه نچسبه خوشت نمیاد بگو نه

نه حال بخاطر یه پشم نمیشه این همه پولو نادیده گرفت چرا ادم خوبیه دلم نشسته اما ظاهرمون بهم نمیخوره

ایشالله درست میشا مشکلتون عزیزم خیلی اوضاع مالیشون خوبه؟؟

عزیزم اصلا مشکلی نداریم اخلاقش خوبه آرومه آقاس سر به زیره فن بیانش خیلی عالیه مهربونه اما من نمیتونم دوستش داشته باشم وضع مالیشم نمیتونم بگم مولتی میلیاردره اما چندتا خونه و باغ تو شهریار و ماشین سنگین و اینا داره