2777
2789
من نگرفته این حالتو فقط امروز آمپول عضلانی درد داشت کبود شدم ببینم چنتا برات نوشته عزیزم من سه تا عض ...

من هنوز دو روز دیگه باید تزریق کنم ۲ تا پودر و یه آب کجا قراره ivfکنی گلم

من هنوز دو روز دیگه باید تزریق کنم ۲ تا پودر و یه آب کجا قراره ivfکنی گلم

من طهورا قم اول سیکل بهم چهارتا سینال داد روزی دو پودر و یه آب بعد رفتم سونو روز هشتم پریودم بود گفت که فولیکول اینجوریه بعد الان دکتر دوز رو برد بالا روزی ی دونه سینال میزنم یه دونه hmgعضلانی با یه دونه آمپول زیر جلدی بازو برگه ای بهم دادن پرشده یکشنبه سونو دارم تا ببینم چجوریم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من طهورا قم اول سیکل بهم چهارتا سینال داد روزی دو پودر و یه آب بعد رفتم سونو روز هشتم پریودم بود گفت ...

ایشالله راهت پر از نور و برکت باشه و قبل از عید مامان بشیم عزیزم

من یه مرحله از شما عقب ترم ۱۷ ام باید برم سونو تا ببینم چی میگن

مشکلت چیه اجی من از شوهرمه

منم شوهرم به خاطر واریکوسل ازو اسپرم نشون داد عمل کرد و الان داره تقویتی های دکترش رو مصرف میکنه خودمم تنبلی خفیف دارم که دکتر بهم این امپولا رو دارم ما  راهی جز ای وی اف برامون نمونده چون شوهرم خیلی ضعیفه و دکتر گفت فقط ای وی اف 

منم شوهرم به خاطر واریکوسل ازو اسپرم نشون داد عمل کرد و الان داره تقویتی های دکترش رو مصرف میکنه خود ...

ن منم شوهرم همین مشکل رو داره ولی واریکوسل ندارع الان تقویتی میخوره بد نیس منم بقول شما یکم تنبلی دارم ولی زیاد نیست چنتا امپولارو برات نوشته عضلانی اینا رو میگم

ن منم شوهرم همین مشکل رو داره ولی واریکوسل ندارع الان تقویتی میخوره بد نیس منم بقول شما یکم تنبلی دا ...

اگه وزنت بالاست سعی کن یکم کمتر کنی من 4 کیلو کم کردم یکم بهتر شدم