2777
2789
عنوان

اصلا از بچه دار شدن خوشم نمیادددد😖😖

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 37 پست
من‌واقعا‌از‌الانم دارم لذت میبرم و نمیخام این احساس خوب و امنیتی که الان دارم بخاطر وجود یک نفردیگه ...

پس باید به این فکر کنی که میتونی وجود یه زن دیگه رو توی زندگیت تحمل کنی یا نه 

چون شوهرت بچه میخواد 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پس باید به این فکر کنی که میتونی وجود یه زن دیگه رو توی زندگیت تحمل کنی یا نه چون شوهرت بچه میخواد

چرا یه جوری صحبت میکنین انگار قطعا حق بااونه و من مشکلی دارم

جایی نوشته نشده که حتما زن باید بچه بیاره 

قطعا اگه کار به اینجاها بکشه و بخواد بخاطر بچه زن بگیره جداخواهم شد بدون نیاز به فکر

چرا یه جوری صحبت میکنین انگار قطعا حق بااونه و من مشکلی دارمجایی نوشته نشده که حتما زن باید بچه بیار ...

نه جایی ننوشتن بچه آوردن برای زن اجباره

اما قبول داری زندگی مشترک دو طرف داره که هردو باید برای ادامه ی زندگی به خواسته های هم احترام بزارن 

پس باید خودتو برای خیلی چیزا آماده کنی اولیش همین آرامشی هست که بهش دل بستی

نه جایی ننوشتن بچه آوردن برای زن اجبارهاما قبول داری زندگی مشترک دو طرف داره که هردو باید برای ادامه ...

خواسته های هم

خواسته‌ی منم اینه و تاحایی که میدونم هیچوقت از‌خواسته‌هایی که شوهرم داشته واسش کم نذاشتم

خواسته های همخواسته‌ی منم اینه و تاحایی که میدونم هیچوقت از‌خواسته‌هایی که شوهرم داشته واسش کم نذاشت ...

وقتی بچه نمیخواستی باید قبل از ازدواج بهش میگفتی 

چند وقته ازدواج کردین

بهش گفته بودمکه اصلا علاقه ای ب‌ه بچه ندارم گفت چندسال بگذره نظرت عوض میشه ۵سال

خوب اونم اشتباه کرده نظرت رو جدی نگرفته

از این زاویه بهش نگاه کن که اگه بچه نیاری به زودی دچار بیماری های رحم مثل پولیپ و اندرومتریوز و .... میشی

خدا زن رو برای مادری خلق کرده یعنی تخصص این کار چه جسمی چه روحی فقط متعلق به زنه