2777
2789
عنوان

اصلا از بچه دار شدن خوشم نمیادددد😖😖

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 37 پست

به این فکر کن اصلا ۵۰ سال دیگه هم  با این آرامش و سکوت و بدن دست نخورده زندگی کردی آخرش چی همه می‌میریم پس چرا حس قشنگ مادر شدن رو تجربه نکنیم مادر شدن جهان بینی انسان رو تغییر میده پا به دنیایی میزاری که ازش بی خبر بودی و با یه بُعد جدید از خودت آشنا میشی که واقعا شگفت انگیزه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من 40 سالمه و 12 ساله ازدواج کردم و همین حس رو داشتم و دارم. کلا قیدشو زدم و الان حس خوبی دارم. فکر کردن بهش ارامشمو میگرفت مضطرب میشدم و کلا انگار خودم نبودم...درکت میکنم استارتر

وقتی بیاری معلومه که عاشقش میشی اینو میدونم ک اگه بچه داشته باشم قطها عاشقش میشم ولی نمیخام

اهوم...

من تو دوران بارداری هم دوسشون نداشتم ، یکی هم سقط کردم

کلا بی احساس بودم 🥴

اینا هم سعی کردم سقط کنم موفق نشدم 

به این فکر کن اصلا ۵۰ سال دیگه هم با این آرامش و سکوت و بدن دست نخورده زندگی کردی آخرش چی همه می‌می ...

به‌پیریامم فکر کردم بازم حس نمیکنم دوس داشته باشم این حسو درک کنم

یکی‌که‌همه مسئولیتش بامنه تااخر عمرمم باید باترس اینکه نکنه چیزیش شه غصه بخورم دیدگاه من اصلا قشنگ‌نیست

من 40 سالمه و 12 ساله ازدواج کردم و همین حس رو داشتم و دارم. کلا قیدشو زدم و الان حس خوبی دارم. فکر ...

منم دقیقا اینجوریم

ولی خیلی تحت فشار خونوادش و خودشم اونام دوست دارن فوق العاده عاشق بچه هستن و هرسری منو میبینن هی اسم بچه میارن که چقد خوبه و‌ فلان

به‌پیریامم فکر کردم بازم حس نمیکنم دوس داشته باشم این حسو درک کنمیکی‌که‌همه مسئولیتش بامنه تااخر عمر ...

مثل آدمی هستی که خودشو توی یه اتاق شیشه ای حبس کرده اطرافشو میبینه اما لذتی نمیبره چون نه میشنوه و نه حس میکنه

حتما به یه روانشناس مراجعه کن و بعد به بچه دارشدن فکر کن

مثل آدمی هستی که خودشو توی یه اتاق شیشه ای حبس کرده اطرافشو میبینه اما لذتی نمیبره چون نه میشنوه و ن ...

من‌واقعا‌از‌الانم دارم لذت میبرم و نمیخام این احساس خوب و امنیتی که الان دارم بخاطر وجود یک نفردیگه بهم بخوره

و همش استرس نگهداری از اونو داشتهدباشم