2777
2789
بچه مدرسه ای رو چ ب سایت آخه

مهندس مگه هرکی امتحان داره مدرسه ایه

من خیلی وقته دیگه کنکوری نیستم.. لطفا تو تاپیکای مذهبی و چله تگم کنین😁خدای بزرگم،الهی قربونت برم میشه اول سلامتی و آسودگی مامان و ابجیامو ببینم بعد بمیرم؟ میشه مامانم سلامت و خوشحال باشه و آبجیمم بتونه راحت جدابشه و با بچه های نازش خوشحال و سالم زندگیشونو بکنن؟ تنها خواسته مهمم از خدا همینه🤍🥲الان که تااینجا خوندین، میشه برای شادی روح بابای تازه فوت شدم یدونه صلوات بفرستین؟مادرمون، حضرت زهرا نگهدارما و ایرانیا باشه🌟🤲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باشه گلی

از خدا میخوام فردا به بهترین شکل ممکن امتحان بدید

ممنونم💖💖💖

༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒˙             

فدای تو بشم من عزیزدلم

خدانکنه فرشته مهربون

کاش همه مثل شما اینقدر مهربون بودن💖💖💖🥺

༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒˙             

فدای تو بشم من عزیزدلم

مثل اینکه شما آخریش بودید دستتون درد نکنه خیلی خیلی ممنونم💖💖💖

امیدوارم خدا بهترینا رو نصیبتون کنه💜💜💜

مهندس مگه هرکی امتحان داره مدرسه ایه

ن جناب دکتر

چون فقط بچه مدرسه ای هس ک از نخوندن میترسه و میاد تاپیک میزنه

دانشجو ک ی ورشم نیس پاس میشه یا ن😂😂😂😂

لینک ناشناس:                                       https://daigo.ir/secret/2766070756                        تا ب خود آمدم انگار دلم گیر تو بود❤️‍🩹🫀

مثل اینکه شما آخریش بودید دستتون درد نکنه خیلی خیلی ممنونم💖💖💖امیدوارم خدا بهترینا رو نصیبتون کنه� ...

خداروشکر حذف شد 

همچنین عزیزدلم انشاالله ک توی همه ی مراتب زندگیت موفق باشی♥️

منو تاپیک حس شیشم دیدید بندازید بیرون مرسی💋