2777
2789

از یه نفر به خاطر اینکه همیشه دوسش داشتم وبهش محبت کردم و ازش دفاع کردم و بهترین ها واسش خواستم و کلی از خودگذشتگی در حقش کردم و همیشه دعا خیر واسش می کردم  و می کنم  ولی اون پشت سرم حرف های بد زده بود و همه اش ازم بدگفته بود و جلو روم هم بی احترامی و بی محلی می کرد شدید عصبانی شدم چون اصلا انتظارش رو نداشتم .رفتار بدش به روش آوردم  چون واقعا طاقتم طاق شد دیگه از عصبانیت داشتم منفجر میشدم .بعد نمی دونم بر چه مبنایی اون عصبانیت منو گذاشت پای حسادت  و بدجنسی و .‌‌....نمی دونم نمی فهمه یا نمی خواد که بفهمه من فقط از کارهاش و‌حرفاش و رفتارش عصبانی بودم .

هرکس براساس شعورش به شما احترام می ارهاین دوست عزیزهم نهایت بیشعوریش رونشون میده

ماجرا اینجاست کسایی اطرافش هستن که نمیزارن درک درستی از واقعیت داشته باشه همه اش ذهنش  متشنج می کنن ،به خدا چیز ی نداره که بهش حسودی کنم بیشتر موقع ها فقط دلم سوخته براش چون دوسش داشتم و برام مهم بوده 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ماجرا اینجاست کسایی اطرافش هستن که نمیزارن درک درستی از واقعیت داشته باشه همه اش ذهنش متشنج می کنن ...

بیخیال

Cold 𝖺𝗇𝖽 In𝗍𝗋𝗈𝗏𝖾𝗋𝗍 𝖡𝗈𝗋𝗇 𝗈𝖿 𝖽𝖺𝗋𝗄𝗇𝖾𝗌𝗌

ادم همیشه از کسایی ناراحت میشه که انتظار نداره بدی ببینه 

پس از هر کسی هرچقدرم خوبی کردی  انتظار تشکر یا خوبی نداشته باش تو به خاطر انسانیت و خدا انجام بده  اینجوری کمتر اذیت میشی 

ادم همیشه از کسایی ناراحت میشه که انتظار نداره بدی ببینه پس از هر کسی هرچقدرم خوبی کردی انتظار تشکر ...

ربطی نداره الان بین منوهمکلاسیمم سوءتفاهم شد ولی من ازدل اون خبرندارم که نظرش درموردم چیه و.. الانم بهم گفته بود ماهمکلاسی هستیم (یعنی من دوستت نیستم)

ادم همیشه از کسایی ناراحت میشه که انتظار نداره بدی ببینه پس از هر کسی هرچقدرم خوبی کردی انتظار تشکر ...

نه الان از این ناراحت نیستم که خوبی  کردم بهش ،بیشتر مغزم درگیره بر چه مبنایی فکر می کنه عصبانیت من از رفتار بدش یعنی حسادت ؟آخه همه جا می گه فلانی به من حسادت می کنه  و دروغ های دیگه که انگار خودش هم باور کرده ،چند روز با خودم فکر کردم ببینم واقعا حسادت بوده یا عصبانیت هر چی فکر کردم دیدم عصبانیت بوده چون حتی من حاضر نیستم تو شرایط اون یه ثانیه هم زندگی کنم خیلی سخته ام میشه 

ربطی نداره الان بین منوهمکلاسیمم سوءتفاهم شد ولی من ازدل اون خبرندارم که نظرش درموردم چیه و.. الانم ...

ولی متاسفانه من از دلش خبر دارم چون نوشته هاشو خوندم کسی نشونم داد که فکر می کنه من بهش حسادت کردم  چون سرش داد و فریاد کردم و بدی هایی‌ که کرده به روش آوردم  و ازش خواستم حداقل به خاطرشون معذرت خواهی کنه و رفتارش درست کنه ،بعد اون اینا گذاشته پای حسادت 😐

اتفاقا میفهمه و خوب هم میفهمه 

وقتی بعد از کلی به روش اوردید و توجیهی نداره 

مجبوره جبهه بگیره و تهمت بزنه و شمارو حسود و غیره نامگذاری کنه 

چون توجیهی برای کارش نداره و چون شمارو بالاتر از خودش میدونه اولا پشت سرت حرف زده دوما نخواسته کم بیاره 

از این ادمهای دو رو و سمی کاملا دوری کنید 

کلا رد دادم‌پس زیاد جدی نگیر‌

ولی متاسفانه من از دلش خبر دارم چون نوشته هاشو خوندم کسی نشونم داد که فکر می کنه من بهش حسادت کردم ...

نمیدونم چه فکری درموردم می‌کنه..