2777
2789
عنوان

جدیدا هر جوشی میزنم بعد از اینکه میره جاش فرو رفته میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 440 بازدید | 50 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دکتر میرم داکسی سایکلین میده قطع می‌کنم شروع میشه دکتر داروخانه هم گفت بدنت به مرور در مقابلش مقاوم ...

درمان رایگان برای پاکسازی کبد

💥❇️ بهترین راه برای پاکسازی کبد و تقویت کبد اینه:

یک کیلو انجیر خشک رو در دو لیتر آب بجوشونید و یک قاشق غذاخوری عسل طبیعی و 7 قطره روغن سیاهدانه بهش اضافه کنید و مخلوط کنید.

🔹 هر روز صبح ساعت 8 و شب ساعت 21 هر بار یک قاشق غذاخوری به مدت یک هفته میل کنید.

این بهترین درمان برای همه بیماری های کبد هست و به صورت خانگی میتونید کبدتون رو به طور کامل پاکسازی کنید

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
چند باری شروع کردم ولی پوست بدنم زیاد خشک میشد و ازاردهنده میشد بیشتر از پنج تا نمیتونستم ادامه بذم

آبرسان استفاده می‌کردید چون یکی از دوستان تو همین تاپیک گفت دیگه کلا خوب شده

ممنون عزیزمولی اینی که شما فرستادید چون شیرینه من درجا جوش میزنم

نه عزیزم این پاکسازی میکنه کبد وهر  صبح ساعت ۸ هم سیب و اول بو کن بعد بخور 

اینا درمان طب اسلامی هستش میتونی تو کانال مزاج زندگی  و درمان تخصصی شرکت کنی کلا لایف استایلت عوض میشه. 

به جای آب شیر آب جوشیده بخور

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
دیگه جوش در نمیاری حتی با خوردن چیزای شیرین و چرب؟من از خوردن همه چی محرومم آجیل، تخمه، شیرینی، کیک

منم از یازده سالگی تا الانن که بیست سالمه چون صورتم جوشای وحشتناکی میزنه تا جایی که میتونم لب به این چیزا نمیزنم چیپس و پفک و هله هوله و فست فود و تخمه و غذاهای چرب کلا سعی میکنمم مراعات کنم همیشه هم چالش های صد روزه یا چندماهه حذف قند میرم دیگه مجبوریم بسوزیم و بسازیم دیگه

یه کرم خریدم برای جای ترک رو رونهای پام اون میشه؟

یه چیز بگم این کانال برای ترک های پوست حتی قدیمی ها درمان دو هفته ای داره