2777
2789
عنوان

ابروم همه جا رفته بدبخت شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1729 بازدید | 59 پست
به پاش موندم کارش درست بشه هنوزم نشده خودمو بدبخت کردم اشتباه کردم😭😭😭😭

حداقل مادرش میتونست با مادر شما درمیون بذاره که

خودتو گول نزن

خیلی مشکوکن

کسی وه خواستار یه وصلت باشه نمیره جار بزنه

🔴آقایون به من درخواست ندن،ریپلای نکنن و تو تاپیکام نیان🔴 🇪🇭ای کاش میتوانستم کودکان را در قلبم پنهان کنم تا زمانی که جنگ ها تمام شود😓کاربری چهارم من 😶 با شماره مادرشوهرم اومدم اینبار💔خطر شناسایی توسط خواهرشوهر😂تگم کن😐تگم نکردی از ما نیستی😂تو تاپیکای عکس و جنجالی و دعوا😁مرسی میشم🥲🫂❌️از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)////                چگونه ممکن است پس از ابلیس، فرد دیگرى همان اشتباه را تکرار کند و سالم بماند نه، هرگز خداوند هیچ گاه انسانى را براى عملى وارد بهشت نمى‏ کند که براى همان عمل فرشته‏ اى را محروم سازد. فرمان خدا در آسمان و زمین یکسان است ، و بین خدا و خلق، دوستى خاصّى وجود ندارد که به خاطر آن، حرامى را که بر جهانیان ابلاغ فرموده حلال بدارد.نهج البلاغه خطبه۱۹۲

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

قصدش ازدواجه منتظره کارش درست بشه ولی آبروم رفته باید زود بیا جلو 😭😭

عزیزم 😢 باهاش حرف بزن بگو شرایطتو و استرسی که داری رو هم بهش بگو ،ان شاءالله زودتر ازدواج میکنین و نگرانیت تموم میشه 

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (:

کجان اونایی که میگن گذشته مهم نیست، بیا میگه آبروم رفت چرا تو این دوسال ب خودت نیومدی دختر الانم نخواه بره قیمتی باهاش ازدواج کنی اگه آدم بود همه جا از دوستی با تو نمی‌گفت، پس بی خیالش شو انشالله که آدم بهتری سر راهت قرار بگیره این دفعه بی فکری نکن

گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌

یچی بگم؟ فک کنم خیلی ها همین مشکل رو داشتم از جمله خودم که مستقیم گفتم پسر داییم رو دوست دارم و بی ارزشم کرد! البته شکر خدا بعدها موقعیت بهتری پیدا کردم و انگار خداوند قسمتم رو جوری دیگه درست کرده بود😊  بذار بگن ( یه طرفه که نیست بگو دو طرفه بوده، اصلا جواب نده ب کسی ، اصلا اگه پرسیدن = لبخندی بزن و بگو چی میگیید؟؟؟ مگه من منتظرم؟؟ کسی که باید بیاد من نیستم! ( در کل سخت نگیر ، اینو به خودت بگو = که اگه اومدنی باشه میاد و اگه نباشه = پس حتما سهم من نیست و منم سهم اون نیستم ... ( حرف مردم هم همیشه بستگی ب رفتار خوده شخص داره

حداقل مادرش میتونست با مادر شما درمیون بذاره کهخودتو گول نزنخیلی مشکوکنکسی وه خواستار یه وصلت باشه ن ...

حرف زده با مامانم 

با مامانشم خونمون اومدن 

بابای پسره هم میدونه 

به همه گفتن اینو ما میخایم عروس ماعه 

اینجوری کردن با کس دیگه ای ازدواج نکنم 😭

حرف زده با مامانم با مامانشم خونمون اومدن بابای پسره هم میدونه به همه گفتن اینو ما میخایم عروس ماعه ...

مگه دوسش نداری پس چرا دیگه ناراحتی و تو فکر موقعیتای دیگه ای؟

حرف زده با مامانم با مامانشم خونمون اومدن بابای پسره هم میدونه به همه گفتن اینو ما میخایم عروس ماعه ...

حالا از چی میترسی؟

بهش بگو باید همین روزا بیای خاستگاری مجبورش کن تا گندش در نیومده

🔴آقایون به من درخواست ندن،ریپلای نکنن و تو تاپیکام نیان🔴 🇪🇭ای کاش میتوانستم کودکان را در قلبم پنهان کنم تا زمانی که جنگ ها تمام شود😓کاربری چهارم من 😶 با شماره مادرشوهرم اومدم اینبار💔خطر شناسایی توسط خواهرشوهر😂تگم کن😐تگم نکردی از ما نیستی😂تو تاپیکای عکس و جنجالی و دعوا😁مرسی میشم🥲🫂❌️از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)////                چگونه ممکن است پس از ابلیس، فرد دیگرى همان اشتباه را تکرار کند و سالم بماند نه، هرگز خداوند هیچ گاه انسانى را براى عملى وارد بهشت نمى‏ کند که براى همان عمل فرشته‏ اى را محروم سازد. فرمان خدا در آسمان و زمین یکسان است ، و بین خدا و خلق، دوستى خاصّى وجود ندارد که به خاطر آن، حرامى را که بر جهانیان ابلاغ فرموده حلال بدارد.نهج البلاغه خطبه۱۹۲
خوب اگه دوستش داری گریه برای چی مگه به اجبار داری باهاش ازدواج میکنی

از حرف مردم خسته شدم 

همه فکر میکنن باهاش نامزد کردم حتی. فامیلای نزدیک 

وقتی هم میگیم اینجوری نیست باور نمیکنن

تو نوجوانی و اوایل جوانی یه نفر تو فامیل قصد داشت همین کارو با من بکنه یعنی همه جا درباره من پر کنه

چنان نشوندمش سرجاش که دیگه جرئت نکرد حتی تو تنهاییش اسممو بیاره

بابام و عموم رو که خیلی از هر دوشون میترسید فرستادم سراغش ، داستانش خیلی طولانیه ... ولی میخوام بگم کافیه خودت بخوای که زندگیت رو دست بگیری هیچ کس نمیتونه با شخصیتت بازی کنه 

....چه بود آن آهِ عميق, که حتى در مهمانى‌هاى شلوغ ,دست از گريبانِ ما نمى‌كشيد؟

حتی اگر ازدواجت باهاش جور شد خودت قبول نکن میدونم سخته ولی آخه اون که الان آبروتو برده بعد ازدواجم راز دارت نیست

چه بی معرفت بوده دلم گرفت

کاربر جدید نیستم از ساله ۹۷ از بودن در کنار دوستان گل نی نی سایتی لذت میبرم.        متاسفانه کاربری قبلیم از دسترس خارج شد