2777
2789

نتیجه میگیرم ؟

شبها آرومه ذهنم و کلا انگار ذهنم بازه یاد میگیرم

صبحا اصلا اینطور نیستم

از صبح متنفرم

نظرتون چیه

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چندوقتیه فیلمای تو فضا مجازی میبینم که بعضی از ادما شب زی هستن نباید خودشون به عکسش اجبار کنن

ب نظرم اگه اینجوری نتیجه میبینی شبا بیدار بمون البته قبلا هم شنیده بودم۱۱تا۳شب زمان پاکسازی کبد ومتعادل سازی هورموناست بهتره بدن خواب باشه

آره من سر یه امتحان نیم ساعت خوابیدم سر یکیش هم اصلا نخوابیدم

من خرداد هم نهایی میدادم هم کنکورمو جمع بندی میکردم روزی ۲ ساعت میخوابیدم تا آخر تیر ماه ک اون شرایط جهنمی تموم شد ۶ کیلو کم کرده بودم

برای موفقیت یه کنکوری خسته ولی امیدوار ، یه صلوات می فرستین؟!🤍🥰

منم اینطوری بودم ولی روزم کامل هدر میرفت شب یه وقتایی تا ۶ صبم میخوندم ولی روز که تایم بیشتری داشتم کسل بودم الان بعد یه سال موندن پشت کنکور از اول سعی کردم صبا زود پاشم حتی شده ۹ ۱۰ ولی خییلی بهتز از شبه تلاشتو بکن

خیلی سخته واقعا آدم سرش رو بدنش سنگینی میونهبازم نتیجه داده باشه خیلی خوبه

نتیجه نداد 

امسال بیشتر پارم 

چون هم ۱۲ ترمیم میکنم هم ۱۱ ایجاد سابقه میکنم هم کنکورو جمع بندی میکنم🗿😂😂

برای موفقیت یه کنکوری خسته ولی امیدوار ، یه صلوات می فرستین؟!🤍🥰

نتیجه نداد امسال بیشتر پارم چون هم ۱۲ ترمیم میکنم هم ۱۱ ایجاد سابقه میکنم هم کنکورو جمع بندی میکنم🗿 ...

ای خدا مرده شور همه چی رو ببرن😂🤦‍♀️

من بودم دیگه میخوابیدم بابا بخواب فقط خودتو نابود میکنی بزار ذهنت کمی آروم بگیره

البته امتحانای خرداد علنا نمیخوابیدم تا صبح بیدار بعد میرفتم امتحان میدادم تا ۲ بعد از ظهر خوابم نمیومد هنگ کرده بودم بعد یه دو ساعتی میخوابیدم باز میخوندم تا صب فردا