2777
2789
عنوان

بیشتر این درسا به هیچ دردی نمیخورن

| مشاهده متن کامل بحث + 532 بازدید | 47 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

زبان بدرد میخوره😂💔اگه بلد نباشی نوشته آدیداس انگلیسی رو باید اِدیِدس بخونی

والا اون بدبخت بیچاره ای که تا پلیس راه نمیتونه بره زبان به چه دردیش میخوره. کانون زبان هست هر کسی دلش بخاد میره

بدرد میخوره نظام کشور ما صنعت نداره فقط مث طوطی از امریکا و باقی کشورای ابر قدرت جهانی تقلید کرده اون درسا تو باقی کشورا یادمیگیری ک بتونی مث نیوتن عمیق بشی توش روابط جدید بسازی ب علم کمک کنی 

نکه اینجا مث احمقا برو امتحان بده تو امریکا سر جلسه کل فرمول هارو میدن ب بچه ها اصلا مبنای اموزش فرق داره بعدم اونجا صنعت داره شما مهندس بشی سالی ۱۰۰ هزار دلار درامد داره :/ مثلا تو گوگل و کلی کمپانی جهانی تو ب ایران نگا نکن

اینده هم میخواستی پزشک میشدی خب

دقیقا من نهمم فردا امتحان مطالعات دارم ۴ تا درس خوندم ۸ تا مونده صبح هم امتحانه دارم ميميرم نمی تونم ...

بجای اینکه الان آنلاین باشی برو گاما یه  تست دیگه بزن مطالعات نهم رو سرچ کن حداثل یه چیزی یادبگیری

والا اون بدبخت بیچاره ای که تا پلیس راه نمیتونه بره زبان به چه دردیش میخوره. کانون زبان هست هر کسی د ...

خوب یکی شاید خواست معلم زبان یا مترجم بشه تکلیفش چیه 😂💔

شکستم درست بریدم قبول ! 😔❤️‍🩹 

برای رشته‌ی ریاضی اینا خب کاربردیه ولی برای بقیه رشته ها به جز چندتا از رشته های هنرستان نه واقعا هیچ نقشی نداره.

این مسائل ریاضی باز یه فایده ای دارن برای بعضی رشته ها.

درسی مثل عربی که اصلا فایده ای نداره به جز رشته‌ی معارف مثلا. چون چرا اصلا ما باید این زبان رو بلد باشیم نمیفهمم.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.