2777
2789
ادم بیخودی اند .هزار بار بهش گفتم یه لال لنگه خودت پیدا میکردی میگرفتی. منو چرا بدبخت کردی

😂😂😂😂 چه جمله مفیدی 

ببین ما ۱۴  روزه حرف نمیزنیم هربار بعد بحث من میرفتم سمتش اینبار نرفتم اونم راحته انگار 😕 حالا میدونم مقصرم منم 😂😂

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
ببین اگر میتونی جدا شو واقعا میگم دیونه میشی تهش

بعد ده سال با دوتا بچه ؟  منم گفتم لااقل لال هم نیستی که خیالم راحت شه 

ت  بیرون بلبل زبونی میکنی بمن میرسی هووووووووپپپم 

نمیدونم چه مرگشه 

خیلی دوسش دلشتم بد جور از چشم افتاده

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بعد ده سال با دوتا بچه ؟ منم گفتم لااقل لال هم نیستی که خیالم راحت شه ت بیرون بلبل زبونی میکنی بمن ...

دور از جون شما من توله ازش ندارم خود نکبت لاله برای دنیای خودم بسه دیگه یکی دیگه بدبخت نکنم

عین منی

من عاشق ناز و نوازشم عاشق حرف زدن محبت کردن 

حتی تو دعواها که مثل خرس میخوابه میرفتم تو عالم مثلا خواب پامو میزدم بهش یا جمع میشدم که مثلا سردمه

وقتی دیده نمیشدم داد میزدم گریه میکردم دعوا میکردم آروم حرف میزدم

ولی این بار آخری نه داد زدم نه گریه کردم مثل خودش سکوت مطلق تنها راه انتخابم بود 

حرفهامو رو کاغذ مینویسم و با جوهر خودکار و کاغذ گریه میکنم و دردهامو میگم

دور از جون شما من توله ازش ندارم خود نکبت لاله برای دنیای خودم بسه دیگه یکی دیگه بدبخت نکنم

بازم خوبه چندساله ازدواج کردی ؟

من عاشق ناز و نوازشم عاشق حرف زدن محبت کردن حتی تو دعواها که مثل خرس میخوابه میرفتم تو عالم مثلا خوا ...

برای اونا سکوت طرف مقابل عذابه امتحانش کن و روی سکوتت وایسا سمتش نرو

برای اونا سکوت طرف مقابل عذابه امتحانش کن و روی سکوتت وایسا سمتش نرو

آره میبینم بدعادت شده منتظره برم سمتش برای التماس

۳ ساله .بچه نمیخوام .خانواده اش تا میگن همینطور جر شون میدم میرم تا اخر لال میشن

اون خانواده لعنتی اینها رو اینطور بی محبت و بی عرضه بار آوردن اینها اونقدر باهم سردن که حتی یه پاشون پای گور باشه باز نمیرن ببینن چی شده