2777
2789
عنوان

این بارداریم تاپنج ماه به کسی نمی‌خوام بگم باردارم

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 31 پست
خب بچه چیه مگه چه مشکلی داره همه میپرسن

بعضیا خیلی نظر میدن

وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم

زن پسرخالم دوقلو بود فقط منو مامانم میدونستیم بعد میومدن پیشش میدیدن دوتاست😂

دردی که انسان را به سکوت وا می‌دارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من خوشم نمیاد ازینکار بهرحال بارداری چیز مخفی نیست و قراره مشخص بشه چه سه ماه چه پنج ماه، چه نه ماه اگه از حرفاشون خوشت نمیاد تو جمع نرو رفت امدتو کم کن

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
خب بدن چرا انقدر گارد دارید؟ مگه قراره ما نسبت به نظر بقیه زندگی کنیم بهرحال دهن مردمو نمیشه بست ،اد ...

اذیت میکنن بعدم آدم توبارداری حساس میشه من ویارشدید داشتم میگفتم ماندیم آنقدر ویارتوچرا اینجوری ای....استراحتم زیادبود میگفتن متوسطی بازی میکردیم......