2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی عزیز دلم فقط یه سوال من نمیدونم چطوری باید انجام بدم:( قهوه رو چقد بریزم و اینا

خواهش میکنم عزیزم

فنجونت اگه فنجون قهوه هست، یه قاشق چایخوری قهوه بریز. اگه فنجون معمولیه از اینا که توش جایی میخوریم، دو قاشق چایخوری پر قهوه. اگه میخوای شیرین باشه، دو قاشق هم شکر بریز داخل شیرجوش. بعد یه فنجون آب بریز داخلش. با قاشق قشنگ هم بزن. بذار روی گاز. آماده باش وایسا که زود برداری. هر موقع دیدی از کناره ها کف کرد و این کف داره میرسه به وسط ، قبل اینکه کامل به وسط برسه، شیرجوش رو بردار و بریز داخل فنجون میل کن. موقع میل کردن هم هی همش نزن.بذار ته نشین بشه قهوه ها. آروم بخور که ته نشین بشن.بعد یه ذره تهش نگه دار. بعد یکم بذار بمونه که سفت بشه قهوه.بعد نعلبکی بردار بذار روی فنجون یا استکان. دو دستی اینا رو بردار، جوری که دو تا انگشت شصت روی نعلبکی باشه. بعد نیت کن و اینا رو به سمت خودت بچرخون(به طرف داخل ) بعد بذار همون‌جوری بمونه چند دقیقه.یکم بعد بردار و لبه های استکان رو بذار روی یه دستمال کاغذی که خیسی به داخل فنجون سرازیر نشه. بعد عکسشو بگیر بفرست به اون برنامه.۳تا عکس.