2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دستشویی

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️

تاپیک یکی از دوستان راجب کما  گذاشته بود   یاد بابام کردم و قلبم گرفت😢

متعد ب خودم و دخترمـ💜  نمیدونم چرا همش قیمه هارو میریزم تو ماست ها😢ـمی‌گفت نجات دهنده در آینه است ولی بیاید قبول کنیم نجات دهنده گاهی خانواده است، رفیقه، یه کتابه، یه پادکسته، یه مهارته، یه پیاده رویه، یه قهوست، یه حمومه، گاهی آشنایی با آدم‌ها و تجربه‌های جدیده، شاید یه فیلم یا سریاله، موسیقیه، تراپیسته، همیشه دنبال نجات دهنده تو آینه نگرد، اون هم گاهی خسته می‌شه و از پس خودش بر نمیاد. نجات دهنده من آقا حسینہیا  حسین دخترم رو عاقبت بخیررکن

ژیوار

تاریخ سخن خواهد گفت🕊خاکیان بالاتر از افلاکیان می ایستند عشق از انسان چه موجود غریبی ساخته است❤سربرزی لکستان🌱گاوان و خران باربردار به ز آدمیان مردم آزاربی کوروش و بی تهمتن با ما چه گویی از وطن؟ {♡خلیج ایرانی آبی آزاده یه ملت عاشق پشت تو وایساده برای داشتن تو جهان اگه جمع شه فکر کن اجازه بدیم یه مو ازت کم شه کوچولو جلوتر نیا این گربه بی رقیبه این گربه استخرش واسه تو زیادی عمیقه♡}•و ما تا زنده ایم و زندگی هست همیشه فارس میماند خلیجت•              نام کاربریم وُنون یکم هفدهمین پادشاه سلسله اشکانیه

تاپیک یکی از دوستان راجب کما گذاشته بود یاد بابام کردم و قلبم گرفت😢

روحش شاد یادش گرامی

میشه برای حاجت دلم یه صلوات بفرستی خوشگلم🌹🫶🏻اکانت مشترک منو خواهرمه