2777
2789

گفته بابام مرده باید کنار خانوادم یعنی تو یه ساختمون زندگی کنیم بهم گفت یا میای یا جدامیشیم.منم گفتم نمیام گفت نیایی جدامیشیم گفتم باشه .

حالا نمی‌دونم جدی گفته یا نه😔یعنی میخواد منو بترسونه اینجوری ببره به اون خراب شده یا واقعا بخاطرشون ازم میگذره؟؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خودت بهتر خانواده همسرتو میشناسی اگه واقعا غیر قابل تحمل هستن و قراره همش تو زندگیت دخالت کنن جدا بشی بهتره بنظرم

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
باور کن میگذره ازت چون احساس مسئولیت میکنه نسبت ب اونا بنظرم میبازی

آخه مادر و خواهرش تنها نیستن که یه برادر شوهر بیست ساله و یه ۲۷ ساله دارم ۲۷ ساله ایران نیست ولی اون یکی هست تازه پدرو مادر،مادرشوهرمم تو اون ساختمونن

میدونی ادم میگه اگه دوست داشته باشه واقعا اینکارو نمیکنه اما هر از گاهی ادم باید از خودگذشتکی خیلی س ...

آخه یکسال و نیم بودم تو ساختمونشون .اون یک سال و نیم از خودگذشتگی بود دیگه وگرنه همون موقع هم علاقه ای به اونجا نداشتم

آخه یکسال و نیم بودم تو ساختمونشون .اون یک سال و نیم از خودگذشتگی بود دیگه وگرنه همون موقع هم علاقه ...

اول مقاومت کن ببین چیکار میکنه واقعا 

بعد اگه زندگیتو دوس داری دیگه باید بپذیری اگرم نه که دیگه جدا میشی

یک کدت سربه سرش نذار

فعلا داغداره .....

اما درکل خیلی خودخواهانه داره برخورد میکنه

شاید برای اجاره خونه و....مشکل داره به همین هوامیخواد برگرده اونجا

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶