2777
2789
عنوان

ببخشید ولی زمستون ها لباس خواب میپوشید

| مشاهده متن کامل بحث + 677 بازدید | 58 پست
آره🥴چون عقد هم بودیم اینجور نمی پوشیدم الان انتظارات داره🥴😂

😂نمی‌دونم بخندم یا چی

چیزی هم بخوام بگم زشته😐یکم خجالت میکشم

ولی اگر خیلی سردته و اونم می‌خواد … از این هوای بلندا تا زانو هستن بپوش 

دیگه چاره ای نیست 

خدایا‌شروع‌سخن‌نامِ‌توست‌  وجودم‌به‌هر‌لحظه‌آرامِ‌توست . . .💗طرز‌حرف‌زدن‌شما‌نشانه‌شخصیت‌شماست‌،پس‌توهین‌نکن!🌱اگر‌امضامو‌میبینی‌برای‌موفقیتمبرام‌صلوات‌بفرست.💙
اوخی خب حالا۱بار براش لباس خواب بپوش گناه داره

پوشیدم 🥴ولی میگه هر شب 🥴

من خیلی مهربونم خب ولی اگه بیایی تاپیک من چرت و پرت بگی قشنگ میشورمت میزارمت کنار 🥰

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

😂نمی‌دونم بخندم یا چیچیزی هم بخوام بگم زشته😐یکم خجالت میکشمولی اگر خیلی سردته و اونم می‌خواد … از ...

بگو عزیزم 

من خیلی مهربونم خب ولی اگه بیایی تاپیک من چرت و پرت بگی قشنگ میشورمت میزارمت کنار 🥰
ینی با تاپ و شلوارک نمیتونی بخابی؟ اینا ک خیلی راحت تر از ست های خوابه

میتونم راستش چون خونه مادربزرگم زندگی میکنیم راحت نیستم با تاپ شلوارک

هیچگاه چشمانت را برای کسی مفهوم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.

بزار جفتت صبحها بپوش براش

صبح میخابم خودش می‌ره صبحانه میخوره می‌ره سر کار 🥴

میتونم راستش چون خونه مادربزرگم زندگی میکنیم راحت نیستم با تاپ شلوارک

اهان .فکر کردم میگی راحت نیست تاپ شلوارک و...

. ادما فرهنگ متفاوتی دارن. اتفافا خیلیارو دیدم حتی جلوی پدر و برادر خودشونم لباس پوشیده میپوشن

خب حداقل از این هودی‌ کراپ و شرتک تایپ عروسکیا‌ بپوش

خدایا‌شروع‌سخن‌نامِ‌توست‌  وجودم‌به‌هر‌لحظه‌آرامِ‌توست . . .💗طرز‌حرف‌زدن‌شما‌نشانه‌شخصیت‌شماست‌،پس‌توهین‌نکن!🌱اگر‌امضامو‌میبینی‌برای‌موفقیتمبرام‌صلوات‌بفرست.💙
خب هرشب بپوش عزیزم قبلش خونه قشنگ گرم کن

تا بافت می‌پوشم احساس گرما نمیکنم 🥴

خب حداقل از این هودی‌ کراپ و شرتک تایپ عروسکیا‌ بپوش

واقعا سردمه بافت گرم فقط راحتم

اهان .فکر کردم میگی راحت نیست تاپ شلوارک و.... ادما فرهنگ متفاوتی دارن. اتفافا خیلیارو دیدم حتی جلوی ...

ببین من جون بدون لباس زیر میخوابم حتما بایدبلوز وشلوار بپوشم۱بار تاپ شلوارم پوشیدم که صبح داییم اومد تو اتاقم سوهان ناخونمو برداشت منم بایه وضع بدی خوابیده بودم دیگه

هیچگاه چشمانت را برای کسی مفهوم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.