2777
2789
عنوان

ببخشید ولی زمستون ها لباس خواب میپوشید

| مشاهده متن کامل بحث + 677 بازدید | 58 پست

خداروشکر همسرمن اینچیزا اصلا مهم نیست براش

وقتای عادی که بچم اذیتم کنه کارخونه نزاره به خودم برسمم یه کلام چیزی نمیگه میبینه ها وضعمو ولی هیچی نمیگه ولی وقتی یکم به خودم برسم هزاربار قربون صدقم میره

چه زمستونا چه تابستونا من لباس تابستون میپوشم چون بخاطربچم خونرو گرم نگه میدارم

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میگه صبح که پاشدم با لباس خواب ببینمت 😐

😂خودشم لخت میخوابه؟

بزار اونم لخت بخوابه یخ بزنه اعتراضی کرد بگو منم دوست دارم داشتم لخت ببینمت😒✨

خدایا‌شروع‌سخن‌نامِ‌توست‌  وجودم‌به‌هر‌لحظه‌آرامِ‌توست . . .💗طرز‌حرف‌زدن‌شما‌نشانه‌شخصیت‌شماست‌،پس‌توهین‌نکن!🌱اگر‌امضامو‌میبینی‌برای‌موفقیتمبرام‌صلوات‌بفرست.💙
لباس زیر پشمی ؟

آره ی جور هستن کاستوم مانندن یا مثل نیمتنه سو.تین بی.کینی

بگردی پیدا میکنی خلاقیت و ذوق میخواد

متوجه شدم ظاهراً کاربریم دست چندنفره پس اگه دیدین تاپیک ها و حرفای بد هست بدونین برای بنده نیس و دارم یکی یکی پاکشون میکنم🤦🏻‍♀️

😂خودشم لخت میخوابه؟بزار اونم لخت بخوابه یخ بزنه اعتراضی کرد بگو منم دوست دارم داشتم لخت ببینمت😒✨

نه 🥴

من خیلی مهربونم خب ولی اگه بیایی تاپیک من چرت و پرت بگی قشنگ میشورمت میزارمت کنار 🥰